Juve i Inter kritikovali Milan, sad idu njihovim putem?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.08.2017.
09:11
Izvor: Sportske.net

Sečate se izjava "Saninga" da neće kupovati igrače na "kilo" kao komšije. Ali kada se na kraju budu sabrali, računica nije drugačija. Slično je i sa Juventusom.

EPA/ALEKSANDAR PLAVEVSKI
EPA/ALEKSANDAR PLAVEVSKI

Povezane vesti

Milan je promenio kompletan tim, to je bilo i očekivano, čekaju još Kalinića čime bi praktično završili prelazni rok (mada se i dalje pominje Renato Sančez na sredini).

Potrošili su više od 200 miliona evra na pojačanja, njihove komšije su kritikovale takve poteze uz napomenu da već imaju tim i da moraju da vode računa o finanijskom fer pleju.

Podsetimo se, Milan je doveo Kontija, Bonućija, Musaća, Rikarda Rodrigeza, Bilju, Kesija, Čalhanoglua, Andre Silvu, Borinija, kako rekosmo Kalinić bi trebalo da bude deseto pojačanje, a stigao je i Donarumin stariji brat koji će biti treći golman.

Što se Intera tiče, oni su do sada kupili rezervnog golmana Padelija, Škrinjara, Vesina, Borhu Valera i Dalbera iz Nice, upola manje igrača.

Ali, do kraja prelaznog roka je 13 dana i Spaleti je tražio najmanje još četvoricu igrača. Rade na dovođenju Kansela iz Valensije za desnu stranu, zatim centralnog štopera, najverovatnije je da bi Mogli da dovedu Mangalu na pozajmicu, jer je Mustafi iz Arsenala nemoguća misija. Uz to, stići će Čeh Ščik, kao i Karamok i eventualno Rabio iz PSŽ. To je deset novih igrača. Doduše oslobodili su se Andreolija, Sejnsburija, Palasija, Banjege, Bijabijanija, Medela, Murilja, a otići će verovatno i Ranokija, Ansaldi, Jovetić i Gabigol.

Što se Juventusa tiče i oni su najavljivali da neče ni kupovati ni prodavati, a onda su stigli Betankur, Daglas Košta, Šćešnji, De Šiljo, Bernadeski i Matuidi. I to nije kraj, Juve cilja Keitu, zatim Spinacolu koju stiže iz Atalante, kao i Garaja iz Valensije koji bi trebalo da bude zamena za Bonućija.

To je ukupno devet novih igrača, otišli su Bonući, Neto, Alveš, Lemina, klub bi trebalo da napuste još Asamoa i verovatno Sturaro, dok je na prodaju i Kuadrado.

Dakle, tri najveća kluba, oko 30 novih igrača, Serija A može da počne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 18.08.2017
13:07

Nije Gabigol nego Gabrijel Barbosa!!!! Prestanite ga tako zvati, samo ga vi tako zovete, nijednom mu niste napisali pravo ime. Pocinjem misliti da mu je to pravo ime, kontam da to vecina misli koja ne znaju ovog igraca

avatar
Колатерална Штета
Friday, 18.08.2017
20:49

to mu je nadimak iz Brazila

avatar
INTERnacionalist
Friday, 18.08.2017
12:23

..Inter je u sustini vrlo malo promijenio tim,ne mozemo racunat golmana koji je svesno doveden da bude drugi golman i stopera koji ce da u 90% slucajeva grihe klupu!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 18.08.2017
11:55

prvo Milan je napravio sto je morao Inter se oslobada viska a osim Skrinjara mislim da nitko drugi nije neki napredak a sto se Juventusa tice neznam sta da mislim izgubiti Bonuccia nije mala stvar Taj De Siljo veliki ? a ostatak je ok samo se bojim da imamo previse ofanzivaca sad pa bi tu moglo biti problema

avatar
Big Bastard
Friday, 18.08.2017
11:43

Naslov promašen u potpunosti.... Koliko Juve ima novih igrača u prvoj postavi?? nZa borbu na nekoliko frontova moraš imati dugacku klupu... nNe vidim ovo kao gomilanje igrača...

avatar
The_Matrix
Friday, 18.08.2017
09:57

Suning nije kritikovao Milan vec su govorili da nema potrebe za kupovinom celog tima.Ako se i bude sada kupovalo onda je to zbog odlazaka igraca,ali dolaskom desnog beka tim ce se znati i tu ce biti napravljene minimalne promene.Ostalo je sve za klupu

avatar
Friday, 18.08.2017
17:27

Bogami, bilo je potrebe:-D

avatar
Pinturicchio
Friday, 18.08.2017
09:49

Glup tekst,sva tri tima su se oslobodili igrača na koje ne računaju,osim Bonućija koji je otišao svojevoljno,moraju ljudi menjati tim da bi se postigli željeni rezultati.

avatar
Jelena Renovcevic
Friday, 18.08.2017
11:21

Promasio si poentu. Procitaj naslov ponovo.

avatar
Miletaaaaa
Friday, 18.08.2017
09:47

A sve vrhunska imena i provjereni igraci! Od 30 ljudi,5 fudbalera na spisku.

avatar
izNOgud
Friday, 18.08.2017
09:45

Interu se napadacka cetvorka nece mijenjati (Perisic, Mario, Kandreva I Ikardi), konkurencija u centralnom dijelu je pojacana i Brozu i Galjardiniju su dodati Valero i Vesino koji imaju dokazan kvalitet I iskustvo igranja u Italiji. Odbrana ce pretrpjeti najvise promjena jer ce bekove igrati konacno igraci sa vecim renomeom i potencijalom (Dalbert I Kanselo). Iz prosle godine ce u prvom timu makar sedmorica biti standardni prvotimci (Handanovic, Miranda, Galjardini, Joao Mario, Kandreva, Perisic I Ikardi). Dakle ja bih rekao da je Inter zadrzao linije koje su imale kvalitet, a mijenjao i pojacavao mjesta za koja smo svi komentrisali da su bila katastrofa, te da ekipa sada ima mnogo vise balansa medju linijama nego ranije. nKako ce I Juve I Milan biti mnogo jaci nego ranije, bice uzivanje gledati Calcio ove godine.

avatar
neba09
Friday, 18.08.2017
09:34

I tu najbolje prolazi Napoli, zato sto nista nisu menjali uigrana ekipa za najlepsim stilom fudbala u Italiji.

avatar
Friday, 18.08.2017
09:21

* mi bismo trebali jos 5 ili 6 igraca da dovedemo (jedan golman, jedan stoper po dvojica na sredini terena i u napadu), ali, znam da necemo toliko * * BeNtankur, BernaRdeski

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 18.08.2017
11:57

Ma jesi li to ti Revolte ? Po komentaru bi mogao zakljuciti Stalno mjenjas imena pa sam u cudu

avatar
Friday, 18.08.2017
17:28

Sva sreca pa postoji i avatar, sada samo jos da pronadjes neku lupu:-D A sto si u cudu, sta ti je sada?

avatar
Friday, 18.08.2017
09:20

Nije Saning nego Suning. Posle Kalinica ce stici jos jedan napadac ili ce stici samo taj drugi i bolji napadac jer ovde postoje neke komplikacije, ono sto je izvesno je da nece doci samo Kalinic, to je poenta. Isto tako, Borini nije pojacanje, Kalinic ce biti deveto, a mi bismo trebali jos 5 ili 6 igraca da dovedemo (jedan golman, jedan stoper po dvojica na sredini terena i u napadu, ali, znam da necemo toliko, golmana necemo, tu je i zapata neko ko ce preziveti u odbrani (zapata, montolivo i niang, klasa '12- tri ratna druga:-D, prema tome, dovescemo njih 3 ili 4), Paleta je na pragu prelaska u Fenerbahce, a Gomeza trazi Trabzonspor, i nisam bas odusevljen idejom da on ode (narocito ako to znaci da ce zapata ostati), ali, Boze moj. Ono sto je sigurno je da nam trebaju jos jedan veznjak, ali, najpre nam trebaju jos dva napadaca pogotovo ako je tacno da Kutrone ide na pozajmicu. Sa druge strane, VELIKO je pitanje da li ce otici niang...