Juve, dovedi Kavanija!

Autor: Stevan Milovanović
sreda 11.03.2015.
12:43
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Juventusa veruje da bi Kavani bio idealno pojačanje za narednu sezonu!

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Bivši italijanski reprezentativac, Mauro Kamoranezi, je uveren da bi "Stara Dama" trebalo sve da učini kako bi dovela Edinsona Kavanija, pišu italijanski mediji.

Naime, Kavani je po mišljenju Kamoranezija jedan od najboljih napadača današnjice, i u paru sa Tevezom bi činio veoma ubojit napad.

"Kavani je napadač svetske klase. On i Tevez bi bili fantastični zajedno. Možda njegovo dovođenje neće značiti da Juve može da osvoji Ligu šampiona, ali će sigurno pomoći timu da ode što dalje.", izjavio je Kamoranezi.

Mauro je takođe dodao da Juveu predstoji velika borba ako želi da napreduje.

"Veoma je teško, puno takmičenja ima u Evropi. I dalje im je potrebno nekoliko godina da naprave tim sposoban da pobedi najveće evropske klubove. Bitno je da dovode odlične igrače da bi pokazali da su veliki klub.", dodao je Mauro.

Kamoranezi je rođen u Argentini tako da je govorio i o mladom Argentincu koji se povezuje sa prelaskom u Juve već neko vreme.

"Dibala je igrač koji može da napravi razliku, tako da mislim da ima kvalitet za Juventus. Ali, opet, jedno je igrati za Palermo, a drugo za Juventus.", zaključio je Kamoranezi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke