Juve danas dovodi napadača, i "džin" pristao na ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.06.2017.
10:08
Izvor: Sportske.net

Prvi transfer biće završen danas, dogovoren i dolazak fudbalskog diva, ali obeštećenje je papreno.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Talentovani Ščik iz Sampdorije potpisaće ugovor sa Juventusom, Čeh koji je otkrovenje sezone u Seriji A, biće plaćen više od 20 miliona evra, videćemo da li ostaje na pozajmici ili će odmah stići u klub kao alternativa za Iguaina.

Dok se čeka ishod pregovora oko Šćešnog sa Arsenalom, Marota i Nedved završavaju posao oko stare želje, N'Zonzija iz Sevilje. Transfer je dogovoren sa igračem, ali ne i klubom, Sevilja traži 40 miliona evra za ovog fudbalera.

Juventus čeka ponudu Čelsija za Bonućija, traži Matića kao deo paketa, ali to nije lak posao, tim pre što ni dalje nije sigurno želi li štoper "Bjankonera" uopšte da ode iz kluba, iako bi imao duplo veća primanja.

Ekipa je na odmoru ili na reprezentativnim pripremama, imaće oko mesec dana odmora, Alegri želi da ima praktično sve igrače na raspolaganju u avgustu.

Čekaju se De Šiljo i rasplet oko Daglasa Košte ili Bernadeskija, jedan od njih dvojice će sigurno stići u Torino.

Juče je Veratijev agent poslao poruku da sjajni vezista želi u Juve, ali to je nemoguća misija jer ga PSŽ neće pustiti ni po koju cenu, iako su i Barselona i Juventus spremni da plate oko 100 miliona evra za ovog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 10.06.2017
12:06

Nas LS ove sezone...Alegri, treca sreca!!!

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 10.06.2017
18:06

to je proklet klub opet će izgubiti

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
10:10

Da, da, sigurno ce stici jedan od njih dvojice, mozda cak i obojica ako Konte da 150 miliona i Matica za Bonucija i Leminu i sigurno je agent poslao taj SMS...