Junajted vraća Pikea na "Old Traford"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.09.2014.
20:48
Izvor: Sportske.net

Posrnuli gigant sa "Old Traforda" na sve načine pokušava da prevaziđe rezultatsku krizu nastalu nakon odlaska Ser Aleksa Fergusona, a najnovija vest je da će Junajted u zimskom prelaznom roku pokušati da vrati Đerara Pikea.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Mančester Junajted prolazi kroz veliku rezultatsku krizu za koju lek nije uspeo da nađe ni Luj Van Gal koji je tokom leta potrošio na pojačanja dobrih 150 miliona funti.

Zalud dovođenje Di Marije i Falkaa kada odbrana Mančester Junajteda deluje kao raštimovani orkestar koji vapi za iskusnim igračem kakvi su bili Rio Ferdinand i Nemanja Vidić.

Uprkos činjenici da Van Gal nije uspeo da sklopi ekipu koja će uspeti da se bori za titulu čelnici Junajteda i dalje veruju Holanđaninu i veruju da bi tokom januarskog prelaznog roka moglo da bude rešeno pitanje krhke odbrane dovođenjem jednog ili dvojice vrhunskih igrača.

Mediji na ostrvu večeras su otkrili da na "Old Trafordu" kuju plan kako da u klub vrate Đerara Pikea, štopera Barselone koji je u periodu od 2004. do 2008. bio na platnom spisku "Crvenih Đavola".


Đerar Pike do sada nije impresionirao novog trenera u Barseloni a tu je i konkurencija u vidu novajlija Matjea i Vermalena.

Problem za realizaciju Pikeovog transfera mogao bi da leži u činjenici da Barselona neće moći da kupuje igrače u naredna dva prelazna roka pa je pitanje da li će se Luis Enrike tako lako odreći Pikea.

Uz to, treba imati u vidu da je Pike tek nedavno produžio ugovor sa Barsom do 2019. godine ali ne treba zaboraviti da se u Junajtedu neće libiti da velikom sumom dobiju ono što im je u datom trenutku neophodno kao vazduh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke