Junajted - Štoper na leto, vezista odmah?!

Autor: Boris Jovanović
subota 31.01.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Prema tvrđenju nekih medija Van Gal je već postigao dogovor oko štopera koji bi trebalo u junu da stigne na "Old Traford". Sa druge strane, vezni igrač mu treba odmah, navodno do ponedeljka u Italiju odlazi ponuda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Luj Van Gal je u stisci sa vremenom, Junajtedu nedostaje vezista po ukusu Holanđanina, od Strotmana nema ništa. Ponovo se povredio i čini se da su se  u Junajtedu preokrjentisali na jednog drugog igrača Rome.

U pitanju je Rađa Naingolan čija je transfer pozicija komplikovana. Naime, 50% njegovog ugovora drži Kaljari, Roma je pokušala za desetak miliona evra da ga otkupi, od toga nije bilo ništa.

Do leta bi moralo da usledi rešenje, ali Junajted želi da sada otkupi obe polovine, za po 20 miliona evra od Rome i Sarda i Belgijanca dovede na "Old Traford". Mediji u Engleskoj pišu da će napad krenuti za vikend i da bi cela operacija mogla da uđe u poslednje sate prelaznog roka, ali za sada nema informacija o bilo kakvim pregovorima.

Teško je verovati da će Roma prodati Naingolana, pominje se i varijanta da se Junajted vrati po Vidala, ali to je još manje verovatno.

Posao oko štopera je navodno završen, postignut je dogovor oko Matsa Humelsa koji bi na leto, kada izbori opstanak sa Dortmundom trebalo da stigne u Junajted za sumu od blizu 50 miliona evra.

Ako se ovo zaista desi, Nemac će postati drugi najskuplji štoper u istoriji, odmah iza Davida Luiza, odnosno preskočiće Tijaga Silvu koji je za nešto više od 40 miliona stigao u Pariz iz Milana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke