Junajted skupio novac za Ronalda!

Autor: Miloš Marković
petak 27.03.2015.
09:55
Izvor: Sportske.net

Đavoli su spremili paket koji će prezentovati Ronaldo u nadi da će ga vratiti na Old Traford.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Novo poglavlje nagađanja u vezi sa Ronaldovim odlaskom iz Real Madrida.

Navodno nezadovoljni Portugalac razmatra opciju rastanka sa kraljevskim klubom, sve će zavisiti od ključnog dela sezone.

Real Madrid je doživeo težak udarac u trci za titulom, poraz od Barselone je samo novi u nizu problema u kojima se nalazi madridski tim. Reprezentativna pauza je došla u pravo vreme, fudbaleri će imati vremena da se psihički oporave i pripreme za nastavak sezone.

Real Madrid ne odustaje od titule, juri se i trofej Lige šampiona, a potencijalna odbrana prošlogodišnjeg trofeja ispravila bi celu sezonu, bez sumnje.

Ipak, inostrani mediji uveliko javljaju da Ronaldo sve opcije drži otvorene, odlazak nije isključen, zna se i gde bi išao zvanično najbolji fudbaler sveta 2014. godine.

Naravno, nazad na Old Traford.

Mančester Junajted je navodno već spremio paket za svog bivšeg igrača. Rukovodstvo đavola je spremno Ronaldu da ponudi 14 miliona funti godišnje, što je 19.2 miliona evra, za dva više od njegovih trenutnih primanja, tačnije od sume koju je zaradio prošle kalendarske godine.

Iako mu je 30 godina, Ronaldu cena ne pada, Van Gal je navodno dobio zeleno svetlo za transfer za koji je rukovodstvo Junajteda spremno da izdvoji 80 miliona evra kao kompenzaciju madridskom klubu.

Uzevši u obzir mišljenje da je Perez prošle godine rekordnim transferom Gareta Bejla doveo Ronaldovog 'naslednika' u igračkom i marketinškom smislu, prodaja Ronalda za pomenutu sumu bio bi pravovremeni i pametni poslovni potez, obzirom da je na Ronaldu već dovoljno prihodovano, te se gubitak u finansijskom smislu ne bi ni osetio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke