Junajted se raspituje za sjajnog napadača?

Autor: Dragan Milosavljević
ponedeljak 22.06.2015.
22:13
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je na meti Junajteda!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Van Gal sprema paklenu ekipu!

Kako prenose britanski mediji, Mančester Junajted se interesuje za napadača Aston Vile Kristijana Bentekea!


Van Gal želi da ima više napadačkih opcija posebno ako se uzme u obzir činjenica da bi Van Persi mogao da napusti "Old Traford".

Dosta je premijerligaških klubova zainteresovano za usluge odličnog Belgijanca, a prednjače Liverpul i Totenhem.

Obzirom da u Aston Vili nema mesta za napredak u karijeri, Benteke će verovatno napustiti redove klub iz Birmingema.

Vila je stavila kaluzulu koja iznosi oko 32 miliona funti.

Ko će biti spreman da plati taj iznos, ostaje nam da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 23.06.2015
12:57

Pozuri Van Gale, Rodzers ce kupiti pola Evrope.Benteke? Dokle ce Mancester da se ponasa kao osrednji tim.Lakazet,Baka,Benzema.

avatar
kingbrenny
Tuesday, 23.06.2015
09:53

Tip igraca koji odgovara Junajtedovom stilu igre. Samo bunarenje na najveceg sidrasa(Felaini ili kogod) pa se nadamo nekom dobrom odbitku. Bio bi dobar posao za njih.

avatar
MANUTD
Tuesday, 23.06.2015
12:28

I Matine makaze su proizisle iz bunarenja. Klub sa najvecim posedom u ligi, a ti kazes bunarenje haha

avatar
Red_Devil
Tuesday, 23.06.2015
01:20

Unitedu treba neka gol mašina kakvu su nekad imali u van nisterloyu... Ovi svi koji se trenutno dovode u vezu sa unitedom nisu nisterloyu do koljena. Najsavrsenija opcija za iduce dvije sezone bio bi ibrahimovic kojeg bi dobili jeftino a za to vrijeme bi takoder vidjeli koji ce od svih silnih mladih napadaca izrasti u igracinu.

avatar
Dzoni_CFC
Monday, 22.06.2015
23:18

Paklen tim... Mozete mi lupati minuse do sutra,al Mutd je skroz izgubio kompas...Tacnije izgubio je duh...Samo cu reci, FERGUSON!

avatar
Nikola M.
Tuesday, 23.06.2015
03:03

Razumem zašto to pišeš, svako razume na šta impliciraš, i znaš kako, nije da nisi baš u pravu. Poslednjih godina, Junajted je ostajao bez igrača, bitnih igrača, koji su imali ogromnu ulogu u ranijim uspesima. U svega par godina, Junajted je ostao bez njih, pritom, ne našavši im prave zamene. Znači, nije izvršena smena generacija na vreme, a Ferguson tu snosi veliku odgovornost. On je trebao to da krene da radi, ali nije, nego je menadžerima posle njega ostavio da to odrade. Pobogu, otišli su Evra, Vidić, Ferdinand, Geri Nevil, Skols, Gigs, Flečer... sve bitni igrači, kojima sad Van Gal traži zamene. Junajted se traži, Junajted se formira, Junajted se ponovo gradi, a to je sve uslovljeno trošenjem enormnih količina novca. Ljudi će možda da kažu kako Junajted zbog toga gubi identitet, gubi duh, ali to je nužno u ovakvim okolnostima. Junajtedu su potrebna pojačanja, potrebni su igrači koji će u najskorije vreme moći da vrate Junajted tamo gde je bio u vreme Fergusona, jer Junajted nema vremena, a i ne namerava da čeka. Današnji fudbal ne trpi čekanje na neku generaciju igrača, koja bi eventualno bila sposobna za veća dela, toga je danas sve manje. Junajted bi mogao da čeka da se pojavi generacija, kao što je bila generacija 92', a to je rizik, a druga varijanta bi bila da potroši koliko god je potrebno, ne bi li vrati klub u vrh, što je očigledno da se radi. U današnjem fudbalu, zbog današnjih standarda, nema uspeha bez ulaganja. Svi timovi koji osvajaju, koji su u vrhu fudbala, svi su velike trošadžije, pa i ovi nešto manji klubovi su počeli da ih polgano prate. Pogledaj šampione ovih jačih liga, i sve će ti biti jasno. Takav je fudbal postao. Kažem ti, Junajted nije na vreme izvršio smenu generacija, i sad očajniči, velikim ulaganjima, nastoji da to ispravi, ili to, ili da nešto ili nekoga čeka, kao što su čekali i Vladimir i Estragon, Opet, zašto kriviti Junajted zbog varijante na koju su se odlučili? Imaju para, prebogat su klub, sa najvećim sponzorskim ugovorima, sa neverovatnim zaradama, pa zašto to ne iskoristit?! Šta trebaju da rade, ako su zakasnili sa pravovremenom smenom generacija, i ako im zbog toga ne ide na terenu, a klub su koji obrće milione, i zar da ih ne troši?! Ponavljam, razumem na šta misliš kad kažeš da Junajted gubi duh, ali zar to onda nije sa većinom velikana? Fudbal je krenuo u krivom pravcu, a ostali klubovi samo prate taj pravac, ne pitajući se da li je dobar ili ne, samo ga prate...

avatar
mrancic
Tuesday, 23.06.2015
13:04

Kao navijac Junajteda dobro te poznajem i pratinm tvoje komentare.Mislim da je Junajted spustio ugled za steoenicu nize.Pitanje je da li je Van Gal krivac.Sve mi se cini da Vudvord mrsi konce i na racun profita smanjuje dobre kupovine ili iz neznanja ili jer mu je novac vazan.Pa koji bi od nave3denih igraca koje je kupio Liverpul a imai dobrih otisao pre tamo nego u Junajted.Mislim da nas ceka oskudna kupovina i gora sezona nego prosla.

avatar
mrancic
Tuesday, 23.06.2015
12:58

Bravo! Istog sam misljenja.

avatar
Man United Fan 2000
Monday, 22.06.2015
23:17

dobar je benteke ali nedovoljno za junajted koji jurisa na PL i LS

avatar
ujka Vanja
Monday, 22.06.2015
23:14

Vangi,daj Dzeksona Martineza,ili Karlosa Baku,a u vezu Guarina,nego od ta dva Kolumbijca i Bog da nas vidi! :)

avatar
Monday, 22.06.2015
23:06

realno ne vredi tolko,ali jeste odlican napadac,e sada vecina fudbalera ne vrede za kolko para su placeni,jer realno nijedan ne vredi vise od 30-40 miliona,

avatar
NIKE
Monday, 22.06.2015
22:49

Ovaj momak je po meni kadar da postane novi DD11, samo da ga povrede zaobiđu. On ove Kejna, Staridža i ostale Engleske napadače - slobodno jede za doručak. Tko god ga dovede imat će gol mašinu u idućoj deceniji.

avatar
Monday, 22.06.2015
22:45

Ovo je više nepodnošljivo.

avatar
giggsy the master
Monday, 22.06.2015
22:45

Sta ce biti ostaje da se vidi, mada sam nekako protiv ovog trasnfera.

avatar
Z
Monday, 22.06.2015
22:40

32M za njega?!......niti vredi toliko, niti poseduje kvalitet za MU, po mom misljenju ovo je idealan igrac za rotaciju.....ne vise od toga