Junajted ruši rekord sa Humelsom?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.11.2014.
09:36
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji javljaju da je Luj van Gal spreman da ponovo potroši značajnu sumu novca kako bi pojačao svoj tim. Šta više, da je spreman da sruši rekord.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Junajted je u potrazi za adekvatnim rešenjem u defanzivi.

Iako se poslednjih dana spekulisalo sa Vlarom kao jeftinim i pouzdanim, za Van Gala poznatim rešenjem, u fokusu je već neko vreme Mats Humels.

Borusija Dortmund je početkom sezone i tokom leta pre toga iznela jasan stav koji se tiče najboljih igrača ovog tima, ali su nezadovoljavajući rezultati očito uticali na promenu situacije. Pouzdani defanzivac i zlatni momak iz Brazila mogao bi već u januaru da promeni sredinu. Ne samo on, ali to je druga priča...

Van Gal insistira na dovođenju ovog fudbalera, on je volju svojih rukovodioca za trošenjem već ispitao i sada planira da sruši rekord kada su u pitanju iznosi plaćeni za defanzivnog fudbalera.

Uradio je Junajted to sa Riom Ferdinandom, ali je prošlog leta Siti dovođenjem Mangale postavio britanski rekord u sumi izdvojenoj za defanzivca.

Ponudom od 35 miliona funti za Humelsa, Junajted je navodno, piše Gardijan, spreman da sruši svoj, i izjednači nacionalni rekord.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 20.11.2014
15:11

Humels i Vlar moraju doci, ako je Vlar 20, a Humels 50, 70 miliona evra za resenje problema u odbrani za Junajted nije nista :D

avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 20.11.2014
14:58

Vise bih voleo Subotica da dovedu,Humels se nesto cesto povredjuje.......
I da vrate Vidica i gotovo......

avatar
MomoMUFC
Thursday, 20.11.2014
13:31

Od svih igrača najmilije bi mi bilo kada bi Humelsa doveli. Strašan štoper!

avatar
Majstor Vuki
Thursday, 20.11.2014
11:35
avatar
Zohan
Thursday, 20.11.2014
11:03

Pa, dobar je on. Možda i vredi tolike pare. Samo je pitanje zašto se toliko povređuju igrači i da li je problem, možda, u kondicionom treneru...?

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 20.11.2014
10:59

Mislim da bi Klopu to i najpametnije bilo... Prodati njega i Rojsa (samo sto za ovog drugog nema adekvatno resenje u svojim redovima) i krenuti da pravi tim za narednu sezonu vec od zime.

avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 20.11.2014
15:00

Ne bi me iznenadilo da je ovo Klopova zadnja sezona u Dortmundu......
Pitanje je koliko ima motiva,zelje,snage i para da ponovo krece od pocetka...
Osvojeni su trofeji,demonstriran je kvalitetan fudbal,mislim da novi izazovi trebaju Klopu...........Doslo se do kraja..........