Junajted prodaje i drugog blizanca!

Autor: Miloš Marković
utorak 16.06.2015.
14:34
Izvor: Sportske.net

Harizmatični brazilski blizanci bili su ljubimci navijača, ali izgleda da će ovo leto označiti njihov definitivni rastanak sa Junajtedom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Podsećanja radi, Fabio je već 2014. godine, nakon pozajmice u Kvins Park rendžersu, prodat Kardifu, sada je red došao na Rafaela.

Desni bek Mančester Junajteda je na vrhu liste želja turskog Galatasaraja, javljaju turski mediji, a drugi blizanac je označen kao prioritetno pojačanje nakon što je emanuel Ebue napustio klub.

Nekadašnji fudbaler Arsenala bi mogao da se vrati u Englesku, interesovanje su pokazali Lester, Barnli, te KPR.

Govoreći o Brazilcu, Rafael se nije naigrao u Junajtedu minule sezone, Van Gal na njega ne računa. On je zabeležio svega 10 nastupa, samo šest puta bio starter.

Turski Galatasaraj se nada da će rafael pristati da se pridruži svojim sunarodnicima, kojih ima u značajnom broju. Naime, za Galatu nastupaju Telješ i Melo dok je legendarni Tafarel upošljen kao trener golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Wednesday, 17.06.2015
00:22

Idealan je bek, po vodstom Fergusona one zadnje sezone, vidio se izuzetan napredak. Jak u ofanzivi, ima odličan pregled igre. Ipak njegova najveća mana su povrede, non stop je out radi neke povrede.

avatar
Mun.Utd
Tuesday, 16.06.2015
18:55

Ne vidim razlog zasto ga Junajted prodaje sasvim ok bek za rotaciju sa Valensijom, samo sledece godine jos vise da igra posto Valensija ulazi u 30 te godine. Tako da Klajn po meni nije ni hitan, Rafael uvek ostavlja srce na terenu.

avatar
mr.wolf
Tuesday, 16.06.2015
17:42

Steta, odlican bek, da je SAF ostao vec sada bi bio jedan od najboljih bekova u Evropi, ali, SAF ode i tako je njegov napredak i sazrevanje stagniralo, neverovatno, ali je tako. Ko kaze da je los igrac taj je zaboravio koliko je on dobrih meceva imao pod vodjstvom SAF-a. Znao je da kiksne, ali boze moj, desavlo se i boljim igracima od njega. Inace kod SAF-a, je pocinjao i igrao sve bitnije utakmice i retko kada je podbacio i ako je tada imao manje od 23 godine.

avatar
Tuesday, 16.06.2015
17:09

Gotovo je izvesno da Klajn dolazi, tu je i Valensija koji vrhuski pokriva taj deo terena, tako da za njega nema mesta. Konkurencija je jaka.

avatar
lamps8
Tuesday, 16.06.2015
16:16

dobro je igrao kod fergusona inace vrlo los igrac.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 16.06.2015
15:00

Normalno da se nije naigrao u Junajtedu minule sezone, kad nije mogao da se sastavi zbog povreda. Prošla sezona mu je možda bila i najgora što se toga tiče. Po meni je on izuzetno dobar ofanzivno orijentisan bek, koji je u stanju da se više puta tokom meča priključuje napadu, sjajno kombinuje sa saigračima, dobar je i u defanzivi, ima kvaliteta, a i smatram da su njegovi kapaciteti daleko veći, nego što je do sada pokazao. Povrede su najveći krivac što je to tako. Voleo bih da ostane u Junajtedu u nadi da će ga povrede zaobići, kako bi mogao da pokaže šta zna. Ne znam šta će Van Gal da odluči, ali ako ga proda, tu je Valensija, koji se fino snašao na toj poziciji, i verovatno da će u tom slučaju probati da dovede još jednog desnog beka. Klajn, Kolman, Darmijan... ima opcija.

avatar
LVG the Boss
Tuesday, 16.06.2015
14:50

Loš igrač do bola. Nikad neću zaboraviti ono sr protiv bajerna što je napravio.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 16.06.2015
14:39

Ovaj sve ima samo ne ono glavno na terenu mozak.

avatar
Z
Tuesday, 16.06.2015
14:38

Meni je on skroz pristojan fudbaler, ume da kiksne ali za rotaciju i vise nego dobar.....Mislim da u MU ima vise igraca koji zasluzuju da odu pre njega.