Junajted poslao ponudu za Bejla?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.12.2014.
20:30
Izvor: Sportske.net

Vest o otkupnoj kaluzuli koju je Real Madrid postavio za Gareta Bejla obeshrabrila je navijače Mančester Junajteda koji su se ponadali da bi Velšanin mogao da se preseli na "Old Traford". Ipak, čini se da Van Gal neće tako lako odustati od krilnog napadač

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Hteli to da priznaju u Real Madridu ili ne, interesovanje Mančester Junajteda za usluge Gereta Bejla i te kako postoje!

U ponedeljak smo preneli špansku ekskluzivu koja se tiče otkupne kaluzle koju Garet Bejl navodno ima u ugovoru sa Kraljevskim klubom ali čak ni ta informacija ne sprečava Junajted da okuša svoju sreću.

Tokom popodneva je na radio stanici "Kadena Kope" novinar Mihel Anhel Dijaz podelio sa slušaocima informaciju koja se tiče potencijalnog transfera Gareta Bejla u Junajted.

Mihel Anhel Dijaz zadužen je za dešavanja u Real Madridu pa vest o ponudi Mančester Junajteda ne treba shvatiti kao spekulaciju. Pomenuti novinar tvrdi da je na adresu Real Madrida stigla ponuda sa "Old Traforda".

Mančester Junajted navodno je krenuo u napad na Bejla sa pozamašnom ponudom teškom 117 miliona funti što je za skoro 30 miliona funti više od onoga što je Real Madrid platio pre 18 meseci!

Interesantno je da isti izvor tvrdi da će Real Madrid odbiti ponudu samo u slučaju da Bejl ne želi da ode a kako sada stoje stvari ne postoji razlog zašto bi Velšanin prihvatio da menja sredinu.

Posle svega rečenog ostaje nam da vidimo kako će ova transfer saga teći tokom januarskog prelaznog roka ali se čini da od Bejlovog odlaska sa "Santjago Bernabeua" nema ništa barem do narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke