Junajted pokušao da dovede Rojsa?

Autor: Miloš Marković
utorak 03.02.2015.
09:33
Izvor: Sportske.net

Iako nije ostvario značajnije kupovine u januaru, Van Gal se raspitivao u Dortmundu u vezi sa Markom Rojsom.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Mančester Junajted je tokom poslednjeg dana prelaznog roka ostvario kupovinu mladih fudbalera, Dajoa Upamekana iz Valensijena, te Endija Keleta koji je stigao iz rezervnog tima Boltona, kao i Sakida El Fiturija iz salforg Sitija.

Bez zvučnih i značajnih pojačanja za prvi tim i Luja Van Gala, koji je ipak tokom jučerašnjeg dana svoju pažnju usmerio na Marka Rojsa.

Junajted se javio klubu iz Dortmunda sa upitom u vezi sa mogućnošću kupovine nemačkog fudbalera, koji će na kraju sezone gotovo izvesno otići iz kluba. Sa otkupnom klauzulom od (samo) 25 miliona evra, Nemac je privukao veliku pažnju zainteresovanih klubova voljnih da iskoriste nezavidnu situaciju u kojoj se našao Dortmund.

U vezi sa Rojsom kolaju priče da je već potpisao predugovor sa Real Madridom, ali sportski direktor Dortmunda negira takve spekulacije.

„Gotovo svake nedelje čujem svakakve glasine. Nema ničega novog, naš stav je jasan, mi želimo da sarađujemo sa Rojsom na duže staze.“, rekao je čelnik Borusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Tuesday, 03.02.2015
13:24

Zadnji vezni: Herera i Blind. Lijevo krilo: Rojs. Desno krilo:Di Marija. Ofanzivni vezni: Mata. Špic:Vejn Runi. Tim za iduću sezonu. S obzirom da Rojs košta 25 m nije nerealno, sve zavisi od njegove želje da pređe.

avatar
Jovan Stanisavljevic
Wednesday, 04.02.2015
01:45

e pa vise nece da predje... sad je kasno...