Junajted odustaje od Vidala, okreće se Guarinu?

Autor: Janko Glavonjić
subota 16.08.2014.
15:19
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted i Juventus, kako stoje stvari, neće uspeti da se dogovore oko Vidala. Navodno, Van Gal se okrenuo Interu, i potencijalnom transferu Fredija Guarina.

Beta/AP Photo/dpa, Fredrik von Erichsen
Beta/AP Photo/dpa, Fredrik von Erichsen

Povezane vesti

Vidal je više od mesec dana bio top meta Mančester Junajteda u ovom prelaznom roku, ali nikako nije dolazilo do ozvaničenja tog transfera.

Po svemu sudeći, do toga neće ni doći, pošto Juventus zahteva 40 miliona funti za tog igrača, što je Junajtedu previše, a i brine ih njegov medicinski karton.

Zbog toga se Van Gal navodno okrenuo Interu i njihovom zadnjem veznom Frediju Guarinu.

Guarin je trebalo prošlog januara da pređe u Juventus, sve je bilo dogovoreno, Vučinić je trebalo da krene u suprotnom smeru, ali je u poslednjem trenutku Inter stopirao taj transfer.

Ipak, veruje se da će za pravu cenu Inter pustiti svog veznjaka, a ta cena je upola manja od onoga što traži Juventus za Vidala.

Dakle, sa finansijske strane je mnogo isplativije da Junajted pokuša da dovede Guarina, ali da li i sa igračke? U svakom slučaju, prelazni rok se približava kraju i u narednim danima trebalo bi da se desi razrešenje ove zavrzlame...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke