Junajted i Real k'o Zvezda i Partizan - Saopštenjem na saopštenje!

Autor: Miloš Marković
utorak 01.09.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Scenario koji smo prečesto gledali u srpskom fudbalu dešava se između dva najveća evropska kluba.

BETA/AP Photo/Kamil Krzaczynski, File
BETA/AP Photo/Kamil Krzaczynski, File

Povezane vesti

Real Madrid se tokom dana oglasio OVIM zvaničnim saopštenjem u vezi propalog transfera Davida De Hee, isto je učinio i Mančester Junajted!

Engleski klub je taksativno naveo kako su tekli pregovori sa Real Madridom, saopštenje prenosimo u celosti:

- Mančester Junajted nije kontaktirao Real Madrid u vezi prodaje Davida De Hee. David je ključni fudbaler našeg tim i klupski stav je da golman nije na prodaju.

- Nijednu ponudu za De Heu nismo dobili do juče.


- U popodnevno vreme, Real Madrid je načinio prvi korak i poslao ponudu da otkupi ugovor Davida De Hee. Usaglasili su se stavovi, u posao je uključen i transfer Kejlora Navasa na Old Traford. transferi su zavisili jedan od drugog.

- U poslednjim satima jučerašnjih pregovora, sa navasom u prostorijama Real Madrida, španski klub je kontrolisao proces prijavljivanja dokumentacije za realizaciju transfera. Mančester Junajted je imao kontrolu nad klupskom dokumentacijom.

- Mančester Junajted je poslao dokumenta za oba fudbalera Real Madridu u 20:42. Davidova dokumentacija je vraćena bez strane za potpis u 22:32.

- U 22:40 po britanskom vremenu, na samo dvadeset minuta pre kraja prelaznog roka, značajne izmene u dokumentima su stigle na adresu Mančester Junajteda, što je momentalno ugrozilo čitav posao.

- Tek u 22:55 su stigla sva potrebna dokumenta prema kojima je bilo moguće prekinuti Davidov ugovor sa Mančester Junajtedom.

- U 22:58 iz Mančester Junajteda je poslato odobrenje i dogovor je prihvaćen, sve pre kraja prelaznog roka.

- Real Madrid nije na vreme prosledio dokumentaciju, za razliku od Junajteda, De Heini papiri nisu poslati španskom savezu u predviđenom roku, što je bila obaveza Real Madrida.

- Činjenica da je Mančester Junajted na vreme obavio svoj deo posla i poslao svu dokumentaciju je priznata od strane Fudbalske asocijacije Engleske. Klub je ponudio i svoju pomoć u što bržem rešavanju čitavog posla i slanja papira u FIFA.


"Mančester Junajted se u svim poslovima kupovine i prodaje igrača ponaša efektno i efikasno, to je politika kluba. Na kraju, Mančester Junajted je oduševljen što je ljubimac navijača i dvostruki igrač godine, David De Hea, i dalje fudbaler Mančester Junajteda.", navodi se u zaključku saopštenja izdatog od strane engleskog kluba.

Inače, u svojim analizama čitave priče, španski mediji su došli do saznanja da je Real Madrid spremio 'utešnu nagradu' za Davida De Heu, koji će nakon isteka sadašnjeg ugovora, narednog leta, za potpisivanje sa Real Madridom dobiti isplatu u vrednosti od 10 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 01.09.2015
23:49

Cestitke velikim ljudinama sa sajta koji navijaju za Mancester United i nek nastave da prate svoj voljeni tim u borbvi za Cenpionsip. Sa Luijem nisu daleko od toga, samo polako, stici ce i do toga. Mi cemo se Pereza resiti ali fi novog Fergija nabaviti necete. Sad radujte se sto ce jedan igrac pasti u formi, jer mnogo je draze kad komsiji crkne krava, nema veze so ej ceo moj kokosinjac i svinac pocrkao. Vrlo pozitivni zivotni stavovi, svaka cast na razmisljanu, i dalje, ovo je bukvalno isto ko ovi nasi, ovi kazu vi ste krivi a ovi drugi oni su krivi i sta tu treba nekom da bude jasno? NIsta.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 01.09.2015
23:30

ovi u Realu se idalje prave pametni a EFA potvrdila da su papiri uredno prosljedzeni i ljudi posjeduju dokumente i oni sad ko hajd radi reda da traze od FIFE istragu a siguran sam da nece ni traziti ako su tolko upravu sto se ne zalise FIFI da uvaze transfer. Nisu htjeli DE HEU ali nije fer ni da ga vozaju trebalu ga jednostavno pustiti na miru da se momak skoncetrise na Junajted ovako je u gadnim problemima. Navijaci su ga gotivili sad je pitanje kako ce reagovat na njega iako dodze na gol. ogroman je tek sad pritisak na njemu sta raditi sjediti na tribinama ili se koncentrisati na Junajted. dobro cemu doci ova pauza da se pribere i odluci kako dalje.

avatar
Real-an
Tuesday, 01.09.2015
23:17

pa sto ga drzite onda na klupi ....

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 01.09.2015
23:08

Ključni detalj - u 22:40 velike promene u dokumentaciji dostavljene su Mančesteru što je sam dogovor dovelo u pitanje?! nnStvari dakle stoje ovako- 2 kluba se slože i dogovore cenu a onda 1 od njih bez pitanja 20 minuta pre isteka roka samoinicijativno promeni dogovorene uslove nadajući se da to ovi neće ni čitati budući da je vremenski cajtnot? nSramno, bezobrazno a iznad svega neodgovorno, budalasto i naivno ponašanje od strane kraljevskog kluba.Komentar sam kopirao.

avatar
mrancic
Tuesday, 01.09.2015
22:51

Bas me zanima da li ce ga prijaviti za LS.Najverovatnije ,jer se radi o velikim klubovima doci ce do realizacije transfera gde ce Junajted pobediti jer ce dobiti odlicnog golmana i pare.Ali to nije dovoljno.Stoper fali jer Dzons definitivno zbog povreda nije za Junajted a ostala dva ( Roho i Mekner) nemaju dovoljno iskustva mada su talentovani.Van Gal nije u stanju i da pronadje i stvori jos jednog igraca ,kreatora igre koji moze da zameni Skolsa.I Fergi ga je vracao iz mrtvih.A mozda lugi Van Gal pokrene grupu mladih igraca (sto bi i ja voleo): Marsijal.Depaj,Lingard,Pereira,So,Roho,Darmijan,SnaJderlin.Erera.Mancester ce iduce godine prodati sve starije igrace sem Runija i Svanstajgera ( ovog drugog jer je skoro dosao i zbog marketinga)

avatar
Filip Krsmanovic
Tuesday, 01.09.2015
22:10

Ovde su svi na gubitku. Mancester finansijski, Real gubi igraca a De Hea celu godinu. Pa njega ima da unisti cela godina na klupi. Mislim da je moglo da se nadje razumnije resenje.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 01.09.2015
21:36

Bravo za junajted na fer igri a DE HEA nek ide u klub koji ga je tako preveslo ko malo djete i koji ce ugroziti mu karijeru a o EURU netreba ni pricati. bravo junajted i bravo za premijer ligu na potvrdjivanju tacnosti izjave. Ej DE HEA da imas pameti sad bi potpiso novi ugovor i skoncetriso se na junajted a ne na klub koji ti misli lose i koji te odbacio ko otirac. JOS JEDNOM BRAVO ZA JUNAJTED A REAL NEK SE STIDI. I REAL VELIKI KLUB KOJA KOMEDIJA.

avatar
Sir Alex
Tuesday, 01.09.2015
21:34

Ili da potpise novi ugovor I da ostane, ili burazeru lepo igraj 7 na 7 sa petlicima na Carringtonu. Trecu opciju nemas spanac. Niko nije veci od Junajteda.

avatar
Аполо
Tuesday, 01.09.2015
23:52
avatar
Tuesday, 01.09.2015
21:28

Ako, sada neka presedi celu sezonu!

avatar
Duno
Tuesday, 01.09.2015
21:25

na klupu!!!!GG MU

avatar
NIKE
Tuesday, 01.09.2015
21:21

Svo vrijeme sam bio ubijeđen da su krivi ovi iz Mančestera, ali definitivno Real je najomraženiji klub, dovoljno je bilo vidjeti šta su uradili Kasiljasu, moje izvinjenje za navijače Uniteda, moj Perez čuj dat će De Geai 10m da presjedi na klupi, koja ste vi sramota za fudbal - a šta i očekivati od Španije, imaju onakvu zemlju, izlaz na more i okean, a zemlja im posle Grčke najveću nezaposlenost u Evropskoj Uniji, Britanci su za ove Špance izmislili kulturu. Da se kojim slučajem odcijepi Katalonija, ovi iz Kastilje bi pomrli od gladi od ljenosti.

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 01.09.2015
22:57

E prijatelju,sada imas jedan veliki plus od mene:),ipak mi mozemo da "nadjemo" zajednicki jezik po mnogim otvorenim pitanja,nogometna,razume se:)

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 01.09.2015
21:15

I ko je sad tu "prosjak" a ko "gospodin".Real mora da plati De Hei 10m eura zbog propalog transfera .Plus evo jednu drugu stvar:De Gea camp say that De Gea will go back to #mufc with determination to win his place back with no sulking.Znaci decko se vraca i zeli da se bori za mesto u prvog tima a to znaci da ce podviti rep i glavu dajem na kladbu da ce potpisati novi ugovor.Sto se mene tice on moze jos deset god da brani za Junajted ali on i Runu nikada nece biti prave legende kluba Mancetera Junajteda,onaj ko pomno prati klub zna i zasto.

avatar
Madridista
Wednesday, 02.09.2015
01:04

Zasto bi Real morao njemu placat ukoliko se utvrdi da je na vama greska, a jedini od svih je Mancester rekao da su poslali u 23:58, svi svjetski mediji su rekli da su poslali posle 12, ili svi znaju istinu, ili je Real toliko mocniji od vas da su skoro svi mediji cak i engleski objavili da je greska Junajtedova.

avatar
Madridista
Wednesday, 02.09.2015
01:05

A izvini za ovih 10 miliona, nisam citao zadnji pasusa kad sam procitao to tvoje pomislio sam da Real mora da isplati 10 milki jer ga je Real preveslao. Ovo ostalo ostajem pri svom misljenju

avatar
Adnan
Tuesday, 01.09.2015
21:08

Hahahahahahahahaha Vudvord magija,jos bi bila fora da sutra objave da De Gea potpisuje novi ugovor. A gdje je mocni sjajni bajni super agent Mendeš hahahahahahahahahaha

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 01.09.2015
21:06

U Junajtedu neće osvajati trofeje sve dok Van Gal ne ode, a u Realu neće osvajati sve dok Mesi ne završi karijeru tako da je svejedno u kojem klubu će braniti, barem što se trofeja tiče :D

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 02.09.2015
17:03

Van Gal 99% ide na kraju sezone, na njegovo mesto dolazi neko od trija: Klop, Anceloti, Simeone...

avatar
Sinđelić
Tuesday, 01.09.2015
21:06

Real čekao zadnji dan zato što nije doveo nijednu zvezdu ovog leta, pa hteo da napravi transfer bombu u minut do dvanaest (bukvalno), ali su se malo preračunali.

avatar
El Capitan
Tuesday, 01.09.2015
21:06

Niko nije ovde zlatan u to sam siguran. Mene raduje što ostaje mačka Navas, momak je u top 5 golmana. De Hea nije bio potreban.

avatar
scylla98
Tuesday, 01.09.2015
20:57

Real kao ustesnu nagradu ce mu dati 10M, a MUTD treba kao utesnu nagradu da mu da da presedi celo vreme na klupu a i ono !

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Tuesday, 01.09.2015
21:13

Tek onda bi pokazali koliko ste jadan tim ako bi vam on namjerno sjedio na klupi. Ali ne cudi me to uopce, pokazali ste to dovodjenjem igraca ovog ljeta. Za nekog anonimusa iz Francuske ste dali preko 50 mil. Ferguson bi sa tim parama osvojio naslov u PL ali VanGal je neznalica.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 02.09.2015
17:07

Tuzno je sto kao simpatizer Reala moram reci da jedino jadno obecavati igracu kes na ruke kako bi presedeo sezonu i izdao klub koji mu je napravio karijeru. Kalderonov Real je bio najveca institucija na svetu, Perez bruka i kalja ime kluba... Opet, ovo ti pricam kao veliki navijac Reala, Junajted mi jeste malo drazi, ali to nema veza sa cinjenicom da su Englezi u ovoj situaciji totalno u pravu...

avatar
scylla98
Wednesday, 02.09.2015
14:19

Kao prvo, anonimus je za onoga sto ne prati fudbal (u ovom slucaju to si ti). Kao drugo, placeno je 22M funti, (sto ce porasti do 36M funti za 4 godine). Decko ima tek 19 godina, a vec razbija, uporedjuju ga sa Anrijem (ako novog Anrija necemo videti, jedan je Anri,) razbio Arsenal i Valenciu sam decko!