Jovetić odabrao!

Autor: Boris Jovanović
petak 13.03.2015.
09:57
Izvor: Sportske.net

Za njega u Sitiju nema budućnosti, već je dogovorio svoje uslove sa novim klubom, sada ostaje da sačeka samo da Siti nađe zajednički jezik!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Stevan Jovetić je izabrao Inter. Bilo je ponovo interesovanja Juventusa, ali u ovom trenutku on je praktično pred vratima milanskog kluba.

Pretpostavlja se da je glavnu ulogu odigrao Roberto Manćini kao i prilikom dolaska Crnogorca u Siti. Manćini veruje da bi Jovetić bio ogromno pojačanje i praktično načinio od Intera kandidata za titulu.

Napadač je otpisan u Sitiju posle dolaska Bonija, svim silama želi da se vrati u Italiju, videćemo koliko će "Građani" tražiti. Njegova cena je pala, Fiorentini je plaćen više od 30 miliona evra, imao je problema sa povredama, ali sa druge strane kada je dobijao šansu igrao je sasvim dobro.

On će biti samo jedno od pojačanja Intera narednog leta, već je dogovoren i dolazak Žeremija Tulalana iskusnog Francuza iz Monaka, a Inter će morati i da prodaje, kako bi ostao u granicama finansijskoj fer-pleja.

Očekuje se da će Handanović, verovatno Kovačić i još par igrača napustiti "Meacu".

Kad smo kod Jovetića, da kažemo da je praktično zamrznut još od meča sa Halom u februaru, a da je u devet startova u Premijer ligi ove sezone postigao pet golova.

"Pelegrini me je ubio odlukom da me ne licencira za Ligu šampiona", rekao je Crnogorac i praktično najavio odlazak iz kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke