Još jedan Srbin u Valensiji?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.04.2017.
10:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jednog ćemo sigurno gledati u ovoj španskoj ekipi sledeće sezone, da li ćemo i još dvojicu naših igrača?

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Kao što znate, Nemanja Maksimović je još zimus potpisao ugovor sa Valensijom, ali će se svojim novim klupskim drugovima priključiti na leto, kada mu istekne ugovor sa kazahstanskom Astanom.

Međutim, to nije sve!

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da se Valensija uključila u trku za još jednog ''zlatnog srpskog Orlića'', Sergeja Milinković-Savića, o čemu opširnije možete da čitate OVDE, a izgleda da bi kolonija naših talentovanih fudbalera mogla da bude još brojnija od predstojećeg leta.

Naime, ''Žurnal'' je danas preneo najnovija saznanja da su u Valensiji zainteresovani i za Luku Jovića, napadača Benfike!

Nesuđeni član naše zlatne generacije koja je postala prvak sveta u omladinskoj konkurenciji 2015. godine, ima još tri godine ugovora sa klubom iz Lisabona, ali pomenuti izvor navodi da su ga ljudi iz Valensije gledali u mečevima za Benfiku B i da im se veoma dopalo ono što su videli od Jovića.

Navodno je Valensija spremna da za transfer Jovića izdvoji četiri miliona evra, a na Joviću je da svojim igrama ''natera'' Špance da zadrže to interesovanje do letnjeg prelaznog roka.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke