Još jedan Srbin stiže u Premijer ligu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.06.2015.
21:00
Izvor: Sportske.net

Neće biti Srbina trenera, ali vezista bi mogao da završi na ostrvu!

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Gazda Votforda Poco je naravno i vlasnik Udinezea, jasno je da novi član Premijer lige gleda ka Apeninima kada su u pitanju pojačanja.

Već se najavljuje da će nekolicina igrača iz Serije A završiti na ostrvu, a na adresu Intera je stigla ponuda koja bi trebalo da bude prihvaćena.

Davide Santon i naš reprezentativac Zdravko Kuzmanović bi za 10 miliona evra trebalo da odu u Votford. Santon se vraća na ostrvo gde je igrao za Njukasl, Manćini izgleda traži druga rešenja na spoljnim pozicijama, a što se "Kuza" tiče, njegovom agentu je već saopšteno da bi trebalo da potraži drugu sredinu.

Kuzmanović je bio na meti Vest Hema prošlog leta, a pominjani su još neki klubovi iz Engleske u zimskom prelaznom roku, no ostao je u Seriji A.

Sada je došlo vreme za rastanak i čini se da ga posle Nemačke i Italije čeka iskustvo igranja u jednoj od vodećih evropskih liga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mcnabb
Thursday, 25.06.2015
00:47

zdravko se nekako izgubio skroz. mislim da decko ima kvalitet ali retko ga pokazuje

avatar
Wednesday, 24.06.2015
22:14

Pametno radi Votford.

avatar
Wednesday, 24.06.2015
21:52

Neverujem da ce otici Santon jer je extra fudbaler i pokazao je da je vredan velikog kluba!!!

avatar
Z
Wednesday, 24.06.2015
21:13

Ne postoji sanasa da Santon napusti Inter, sa druge strane Kuzmanovic se nazalost totalno raspao, tako da nisam bas siguran da poseduje kvalitet za PL, makar se radilo i o Votfordu....Licno, voleo bih da vidim sto vise nasih u PL, ali nisam siguran koliko je to dobar potez za nastavak njegove karijere.