Još jedan Srbin stiže u Anderleht?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.06.2015.
13:17
Izvor: Sportske.net

Anderleht kao da ne može bez srpskih fudbalera. Tradicija će se po svoj prilici nastaviti i sledeće sezone.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Posle Milana Jovanovića pre par godina i aktuelnog Aleksandra Mitrovića, koji ovog leta odlazi u neku od najjačih evropskih liga, u Anderlehtu žele da i naredne sezone u svojim redovima imaju bar jednog srpskog fudbalera.

Već smo izveštavali o interesovanju čelnika briselskog kluba za napadača Partizana Ivana Šaponjića, ali iz Humske stižu čvrsti stavovi da talentovani fudbaler nije na prodaju.

U međuvremenu, Anderleht se okrenuo još jednom Srbinu, ali znatno iskusnijem. Radi se o još jednom bivšem fudbaleru Partizana Ivanu Obradoviću, koji je ove sezone odigrao odličnu sezonu za Mehelen, koji sa klupe predvodi Aleksandar Janković.

Belgijski mediji ovih dana sve glasnije najavljuju Obradovićev transfer u Anderleht, a pominje se suma od milion i po do dva miliona evra na ime obeštećenja, koliko bi trebalo da inkasira Mehelen.

Obradović bi trebalo da sa Anderlehtom potpiše višegodišnji ugovor, a realizacija se očekuje posle njegovog povratka u Belgiju, s obzirom da je on trenutno sa reprezentacijom Srbije na pripremama za mečeve sa Azerbejdžanom i Danskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Wednesday, 03.06.2015
14:59

Steta za Obradovica koliko su mu povrede zeznule karijeru. Bio je veliki potencijal, valjda ce napraviti neku karijeru, jos je mlad.

avatar
Wednesday, 03.06.2015
13:37

Sasvim solidan fudbaler, da nije bilo onih povreda ko zna dokle bi dogurao...

avatar
Wednesday, 03.06.2015
13:21

Mozda naprave novog ''Mitra'' :)