Još jedan sinoć plakao, ode u PSŽ?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.08.2017.
08:33
Izvor: Sportske.net

Oprostio se u suzama, iako ga klub ne pušta da ode u Pariz...

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Pepe Rejna je dugo plakao sinoć na "San Paolu".

Sve što se dešava je izazvalo suze španskog golmana, on želi u PSŽ, dobio je ponudu na dve godine vrednu 7 miliona evra, Napoli mu nudi ugovor samo do kraja sezone i to za znatno manje para.

Sari je ljut na njega jer je u poslednjim danima odlučio da ode, De Laurentis preti da ga neće pustiti, Napoli je želeo Ruljija, golmana Sosijedada, ali to je nemoguća misija.

Ipak, teško će sprečiti Rejnu da ode, on se sinoć oprostio u suzama od navijača, a onda i saigrača u svlačionici.

Odleteo je na pripreme reprezentacije, mnogi kažu da se neće ni vraćati, ali sa druge strane Napoli je odbio da uzme Areolu ili Trapa kao zamenu za Španca.

Napoli ima Rafaela Brazilca, kao i Sepea, pominjan je Karnezis iz Udinezea kao zamena, a priča se da će tražiti 15 miliona evra za Rejnu kako bi naterali PSŽ da odustane.

Pepe Rejna ima 34 godine, počeo je u Barsi, branio za Viljareal, dekadu proveo u Liverpulu, u Napoliju je branio sezonu, zatim otišao u Bajern da bude rezerva Nojeru, pa se 2015. vratio u Napulj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Monday, 28.08.2017
13:20

Evo Napoliju pojacanja

avatar
Monday, 28.08.2017
11:58

oni stvarno misle da će oterat pariz sa 15 miljki ako se psg namerači na njega

avatar
Monday, 28.08.2017
09:29

Ja bih redije uzeo Trapa.Mlađi je a i nije puno lošiji od Reine.

avatar
damjan89
Monday, 28.08.2017
09:25

Brate ko je lud da ne uzme Areolu ili Trapa ko zamenu za golmana koji ima 34...Jos ce da dovode Karnezisa, a nece Areolu, ma daj molim te...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 28.08.2017
09:01

Koliko mu je bitan Napoli govori da je otisao u Bajern da bude rezerva nojeru,a sada hoce da ode u zadnji cas jer ga je zvao psz?!nNapoli je sam kriv,jer je jos kod bajerna trebao da uvidi da ima labilnu licnost i dovede Skorupskog iz Empolija kao i onog drugog Poljaka,a ne da reini pruzas utociste protiv bajerna a skorupski otisao u romu da sedi na klupi...

avatar
Ronaldo da Lima
Monday, 28.08.2017
11:28

Pa sto bi njemu Napoli uopste i bio toliko bitan? On niti je odrastao u Napulju, niti je ponikao u njihovoj skoli, niti je Italijan.. Covek je hteo da igra za veliki klub, zato je otisao u Bayern, sada zeli da zaradi malo vise para pred kraj karijere i zato hoce u PSZ. I zbog toga je on sada los?

avatar
Pravi romanista
Monday, 28.08.2017
14:38

Skorupski je Romin igrac,bio 2 sezone na pozajmici u Empoliju..Moze Napoli i bolje od Skorupskog..Prodas Reinu kome istice ugovor na kraju sezone i dovedes nekog mladog dobrog golmana..Ruli iz Sosijedada se pominje