Još jedan engleski klub potvrdio: ''Želimo Ibru!''

Autor: Pavle Lazarević
ponedeljak 28.03.2016.
16:21
Izvor: Sportske.net

Vest Hem planira velika ulaganja u narednom transfer periodu, a pogađajte ko je glavna meta!

Beta/Claudio Bresciani / TT via AP
Beta/Claudio Bresciani / TT via AP

Povezane vesti

Popularni "Čekićari" predstavljaju prijatno iznenađenje u turbulentnoj sezoni Premijer lige, predvođeni bivšim igračem Slavenom Bilićem.

Na kraju ove sezone, klub iz istočnog Londona će svoj "Apton park" zameniti Olimpijskim stadionom, sa kapacitetom od 60 hiljada mesta, pa će vlasnici ubrizgati veliku finansijsku injekciju u klub. Većinski vlasnik "Čekićara" Dejvid Salivan, izjavio je da će klub sigurno pokušati da, na leto, dovede nekoliko velikih pojačanja. Kako se navodi, već je sastavljena lista od 10 napadača, koji se već prate i očekuje se napad na nekog sa te liste.

Salivan nije hteo da otkriva sva imena, ali je potvrdio da je Zlatan Ibrahimović, zvezda PSŽ-a, jedna od prvih opcija!

"Voleo bih da dovedemo Ibrahimovića, ali ne znamo da li on to želi. Iako ima 34 godine, on je i dalje fantastičan igrač. Imamo najbolji tim u poslednjih šest godina, a na leto ćemo sigurno pridodati još pojačanja i nadamo se da ćemo moći da očekujemo još veća dostignuća u narednoj sezoni", rekao je Salivan.

Kao što smo ranije već pisali, "Ibrakadabra" je potvrdio interesovanje premijerligaških klubova, pa je očigledno da u Vest Hemu ne sede skrštenih ruku.

Kontraverzni Šveđanin, poreklom sa Balkana, je ove sezone postigao 31 gol u 36 utakmica za novog-starog šampiona Francuske, a na kraju ove sezone mu ističe ugovor sa "Svecima", a pored Vest Hema, najviše se interesuju Mančester Junajted, Čelsi i njegov bivši klub Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADP_10
Monday, 28.03.2016
18:20

Iako su sanse za to jako male, voleo bi da ga vidim u dresu Vest Hema.

avatar
Monday, 28.03.2016
17:45

Ne bi me čudilo da potpiše za Vest Hem, Ibra voli dobre projekte a oni će posle ove sezone sigurno napraviti korak napred