Jokanović dovodi pojačanje iz Hajduka!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 15.12.2016.
17:38
Izvor: Sportske.net

Vezista 'Bilih' iz Splita je velika želja menadžera Fulama, piše engelska štampa.

Screenshot: skysports.com
Screenshot: skysports.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanovć je svestan da su mu u januaru neophodna pojačanja da bi ispunio cilj, a to je promocija u Premijer ligu.

Srpski trener bi da osvaži svoj vezni red kupovinom na 'Poljudu' i želi da angažuje  Nikolasa Ljanosa, koji nije zadovoljan svojom minutažom u Hajduku.

Kontakt između čelnika kluba sa 'Kejven Kotidža' i agenta 20-godišnjeg momka kom je otac Kolumbijac,a majka iz Rijeke, već su uspostavljeni i očekuje se da se transfer realizuje u predstojećem prelaznom roku.

Hrvatski mediji su ga ranije proglašavli za naslednika Luke Modirća, ali su ti epiteti vremenom utihnuli jer se Ljanos nije razvijao kako se očekivalo.

Fulam se posle 21. kola Čempionšipa nalazi na desetom mestu na tabeli, zaostaje za vodećim Njukaslom 12 bodova, i samo tri u ondos na Lids i Derbi Kaunti koji su u plej-of zoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 15.12.2016
18:42

Nemoj, daleko bilo, nekog iz Partizana ili Vojvodine, ako vec neces iz Zvezde jer si partizanovac, nego iz Hajduka, da njima napravis pare. Svi treneri, osim srpskih, kad odu u neki klub vuku sa sobom par sunarodnika.