Jokan dobija pojačanje iz Lige 1!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.06.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji iz engleske prestonice, Fulam se nalazi nadomak angažovanja pojačanja iz najkvalitetnije francuske lige.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je preporodio Fulam, došao je ove sezone i do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, ali je nesrećno poražen od Redinga.

Jasno je da su ambicije kluba porasle, oni se na početku sezone za nama nisu nadali tako visokom plasmanu, ali je Jokanović postavio standard, te će prioretet biti da se ponovo nađu na jednom od prvih šest mesta.

Kako je Jokanović nezadovoljan svojim napadačkim opcijama, minule sezone je na raspolagnju imao Aluka, Ajitea, Lukasa Pijazona i iskusnog Krisa Martina, ali to jednostavno nije dovoljno za plasman u elitu i toga je svestan i srpski stručnjak.

Zato je rešio da dovede kvalitetno pojačanje na tom mestu, a pronašao ga je u redovima francuskog Monpeljea.

U pitanju je jedan od najboljih strelaca francuske Lige 1 Stiv Munije.

Steve Mounie Stiv Munije

Korpulentni napadač iz Benina je u sezoni za nama postigao 14 golova u Ligi 1, bio je jedna od najboljih igrača Monpeljea, a skrenuo je pažnju i nekoliko klubova iz Premijer lige.

Monpelje za njegove usluge traži oko 13 miliona funti, Fulam ipak nije spreman toliko da ponudi, ali veruju da mogu da ubede samog igrača najpre, što bi mu potom verovatno oborilo i cenu.

U svakom slučaju, ambiciozan plan ekipe sa "Krejven Kotidža", Jokanović je na dobrom putu da sastavi ekipu dostojnu plasmana u viši rang.

Podsetimo da je srpski strateg izjavio da je odbio ponudu Njukasla za usluge najboljeg igrača Fulama Toma Kernija, više o tome u nastavku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke