Jesu li Song i Fabregas Vengerova greška sezone?

Autor: Miloš Marković
nedelja 28.12.2014.
13:44
Izvor: Sportske.net

Javnost je dobila još jednu potvrdu Venger NIJE želeo da vrati dvojicu bivših fudbalera, iako je imao mogućnost.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Koliko god su navijači bili besni na informaciju da će Sesk Fabregas potpisati ugovor za Čelsi, Španac je tokom ove sezone nekoliko puta iskreno govorio o tome da je primarno želeo da se vrati u Arsenal, ali da to nije želeo Arsen Venger.

Još jedan fudbaler koji se tokom leta vratio u Englesku, a bivši je igrač Arsenala jeste i Aleks Song.

Kamerunac igra odlično, baš kao i cela ekipa Vest Hema, a priznao je ovaj tamnoputi fudbaler da je i sam želeo da se vrati u London.

"Voleo bih da sam se vratio u Arsenal, ali klub me nije želeo. Takav je život. Nisam ljut zbog toga. Isti slučaj je bio sa Fabregasom. Arsenal nije želeo da aktivira otkupnu njegovu klauzulu zbog čega sam se jako iznenadio. Pogledajte sada šta radi u Čelsiju, još je bolji nego što je bio ranije.", istakao je Aleks Song.

Istina, Fabregas je među najboljim pojedincima u timu Čelsija, njegove brojke su impresivne.

Indikativno je to da Fabregas ima više asistencija ove sezone nego što Džek Vilšer ima za sve ovo vreme svoje karijere u Arsenalu, što je podatak koji naročito ističu na ostrvu.

Arsen Venger bi svakako sa ovom dvojicom fudbalera, igračima koji popunjavaju pozicije koje su upravo deficitarne u Arsenalu, imao znatno konkurentniji i jači tim.

Da li je pogrešio što ih nije vratio?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.12.2014
14:48

Mnogo gresi u poslednje vreme Arsenal,ali ok to je njihova stvar,mada mi ni Barselona nije jasna kako je mogla da pusti Fabregasa,ali i to je njihova stvar kao i u slucaju sa Arsenalom.