Jeftini, a dobri - Ko su napadači koji menjaju sredinu?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.12.2014.
20:43
Izvor: Sportske.net

Ovo je spisak od 11 igrača koji bi već u januaru mogli da promene sredinu jer im ugovor sa sadašnjim timom ističe na kraju ove sezone.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Klubovi se neretko odlučuju da prodaju svoje fudbalere kada se njihov ugovor bliži kraju, takva će situacija biti barem sa jednim od narednih fudbalera.

Ovo je spisak 11 napadača za koje ima zainteresovanih klubova, posebno u Premijer ligi, a kojima ugovor ističe na kraju ove sezone.

Andre Pjer Žinjak - Liverpul, Njukasl i Arsenal se bore za potpis ovog sjajnog napadača, jednog od najboljih u Ligi 1 ove sezone. Marsej je prvi u tom šampionatu u ovom trenutku, a on je najbolji igrač tima. Inter je takođe zainteresovan.

Klas Jan Huntelar - Fudbaler Šalkea i udarna igla ovog tima ostaće bez ugovora na kraju sezone.

Luiz Adriano - Opasan napadač, čovek koji uspeva da postigne minimum 15 golova po sezoni pet godina zaredom. Ove sezone je postigao 9 golova na pet mečeva Lige šampiona.

Kuma Babakar - Momak koji je 2010. godine zaigrao za Fiorentinu sa 16 godina, ali se nije nametnuo u ovoj ekipi. Prošle sezone je postigao 20 golova za Modenu u Seriji B.

Goran Pandev - ističe mu ugovor sa Galatom na kraju ove sezone, dobro bi došao osrednjim ekipama u Premijer ligi, Seriji A ili Primeri.

Andre Aju - Levokrilni napadač iz Gane je veoma opasan ove godine, ljudi već vide njegov odlazak iz Marseja ovog januara. Marsej će morati da prodaje ovog januara ukoliko misli da zaradi od svojih najboljih igrača...

Konor Vikam - Napadač koji se proslavio pred sam kraj prošle sezone u mečevima sa najjačim timovima Premijer lige ostaće bez ugovora na kraju sezone ukoliko ga Sanderlend ne proda ovog januara ili ukoliko se ne desi da produži ugovor, što je manje verovatno.

Jefhen Konopljanka - Hoće li konačno otići u Premijer ligu, ili će možda put Italije gde ga traže Inter i Milan?

Sebastijan Đovinko - Nema mesta za njega u Juventusu, ima ekipa koje su zainteresovane za njega, poput Totenhema.

Đanpaolo Pacini
- Samo šest mečeva ove sezone, napustiće klub definitivno, samo je pitanje kad.

Deni Ings - Ovaj fudbaler je za Barnli postigao 21 gol prošle sezone u Čempionšipu.

Za koga očekujete da promeni sredinu ove sezone?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Friday, 05.12.2014
22:59

Sto se mene tice, svi neka promene klubove osim Zinjaka i Aju-a. Najbolji igraci Marseja ove sezone. Voleo bi da ostanu, samo da bi bili konkurenti za titulu, i da seicima svi ti milioni izadju na nos !

avatar
fcb
Saturday, 06.12.2014
12:53

cak i ako ostanu, mislim da marsej ne moze biti konkurentan psz-u do kraja, jer jednostavno psz ima mnogo kvalitetnije igrace, i duzu klupu, a mislim da marsej vrlo tesko moze ovu formu da drzi do kraja

avatar
disqus_uDa4U056Zy
Saturday, 06.12.2014
17:57

Marsej ne igra Evropu,sveziji su sigurno...