Jedan strahuje zbog poreza, drugi liči na Mesija, ne mogu u Barsu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.08.2017.
11:44
Izvor: Sportske.net

Krajnje neobični razlozi, ali ima logike...

fcbarcelona/Instagram
fcbarcelona/Instagram

Povezane vesti

Katalonski mediji tvrde da je Barselona ovog leta odustala od dvojice igrača iz posve neobičnih razloga.

Anhel Di Marija je kandidovan od strane medija kao moguća zamena za Nejmara, ali "Mundo Deportivo" tvrdi da jednostavno nije ni razmatran.

Prvo, Barselona ne želi igrače PSŽ, a drugo, važnije, Argentinac je imao probleme zbog poreza u Španiji i sve bi bilo suviše komplikovano. To je nešto što će Barselona probati da izbegne u budućnosti, jer su postali predmet podsmeha zbog problema koje je nekoliko igrača imalo sa poreskim vlastima.

Sa Paolom Dibalom, priča Italijana je da on ne želi u Barselonu, već u Real u budućnosti, ali katalonski list insistira da je Juventus želeo da ga proda za ne tako veliku sumu, ako bi to uključivali transfer Andre Gomeša u Torino.

Dakle za Portugalca i manje od 100 miliona, Barselona je navodno mogla da dobije jednog od najtalentovanijih igrača sveta.

Međutim, osim što Valverde ne želi da pusti Portugalca, koga hoće i Liverpul, Dibala je previše sličan Mesiju po stilu igre, i u Barseloni su zaključili da ne bi imao prostor da igra.

Navodno, Mesi će još najmanje tri sezone biti prva violina što bi značilo bacanje novca na "La Hoju" koji ne bi dobio šansu.

Sad, sve su to spekulacije, ali list navodi da je Juventus čekao da se čitava priča rasplete, da budu sigurni da Dibala neće otići, pa mu je tek onda, pre nekoliko dana dao "desetku", legendarni broj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 13.08.2017
14:15

Kako me nervira sto mora svaki igrac koga barsa zeli da se poveze sa nama. U timu imamo bar 5 ofanzivnih igraca koji su izmislili fudbal za ovog medijskog klovna. Aseniso i Isko su dovoljni samo.

avatar
puyol
Sunday, 13.08.2017
13:02

Vidim ovo se pominje pa me zanima kako ce s Mesijem u reprezentaciji igrati jer sigurno da ne moze da ga izbaci iz prve postave. A i Argentini bi znacilo pred svetsko da joj dva vazna igraca igraju zajedno

avatar
MSSZRMK
Sunday, 13.08.2017
13:01

Šta će Realu Dibala neka mi neko kaze više?

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 13.08.2017
12:37

Sta je ovo, u spaniji svi imaju problem sa porezom. Nesto ne valja sa tom poreskom uspravom.

avatar
Susaeta
Sunday, 13.08.2017
12:31

Mislim da neće niko doći ove sezone u napadu i da će Delafreu igrad krilo. Isto ka one godine kad je ostavljen Pedro kad je igrao sa Mesijem i Sančezom! Možda dođe štoper i vezni.

avatar
Real-an is back!!
Sunday, 13.08.2017
12:30

lupate glupsoti.

avatar
Realan tip
Sunday, 13.08.2017
12:03

Hahahaha, pa da ima sanse da za Gomesa i manje od 100 miliona dobiju Dibalu, uradili bi to, makar 5 godina cekao da Mesi zavrsi karijeru.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Sunday, 13.08.2017
11:59

Bajke braće Grim