Jedan od najboljih strelaca u istoriji PL se seli u Vest Brom?

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.05.2017.
16:07
Izvor: Sportske.net

Toni Pjulis je nanišanio dva igrača koja bi u narednom prelaznom roku voleo da preseli na "Hotorns".

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Vest Brom je odradio odličan posao ove sezone, nova uprava je ukazala poverenje Pjulisu, a Velšanin ih je stavio na osmo mesto Premijer lige.

Ipak, VBA je i pored visokog plasmana jedan od najneefikasnijih timova u šampionatu, postigli su 39 golova, te će prioritet u narednom prelaznom roku biti angažovanje konkurencije za Solomona Rondona.

Dva igrača su navodno na radaru kluba, u pitanju su golgeter Sanderlenda Džermejn Defo, kao i kapiten Votforda Troj Dini.

Defo će izvesno napustiti "Stadion svetlosti", kako se "Crne mačke" sele u niži rang, a 34-godišnji napada veruje da ima snage za još makar jednu dobru sezonu.

Tog mišljenja je i Pjulis, koji je uveren da bi angažovanje Defoa garantovalo više golova za ekipu sa "Hotornsa".

Ukoliko ipak ne uspeju da ga angažuju, opcija je i Troj Dini, kome više nije zagarantovano mesto u startnoj postavi Votforda.

Nijang će najverovatnije od naredne sezone postati stalni član ekipe sa "Vikardiža", čak i Okaka pruža solidne partije, a moglo bi da se desi da "Stršljenovi" angažuju još jednog napadača u narednom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 07.05.2017
13:40

Defo i Dini su strasni napadaci. Logicno je da Defo ide u neki PL klub da ne igra Cempionsip. Ali iz Votforda su mi nejasni, Dini je super napadac, a oni forsiraju panja Okaku i slicne. Odrekli su se Igaloa, a sada ce i Dinija. Katastrofalni potezi po meni. Cak i onog malog Suksesa koji ima vise smisla za fudbal od Okake ne forsiraju. Crno im se pise. WBA ima Rondona i Robson-Kanua, definitivno ako dodju Dini i/ili Defo ce biti opasni. Ma da stara su ekipa vec i oni. Do godine 10. mjesto plafon.

avatar
AfricaLofS
Sunday, 07.05.2017
12:36

Koliko me secanje sluzi WBA nema pobedu u poslednjih pet kola. Jedan neresen rezultat i cetiri poraza. Tako da postoji realna mogucnost da izgube to osmo mesto od Lestera, Sautemptona, Vest Hema ili Stouka. Razlika je cetiri boda.

avatar
MIlan Simic
Saturday, 06.05.2017
17:48

A koliko se pricalo o Dinu i velikom transferu

avatar
Los Vikingos
Saturday, 06.05.2017
16:19

WBA ako se dodatno i pametno pojacaju mogli bi da napadnu Evropu, ali cisto sumnjam da ce ponoviti ovako dobru sezonu s' obzirom na starost igraca iz zadnje linije. Ali svakako da bih stavio Pjulisa za trenera sezone.