Jedan od najboljih napadača Francuske u PSŽ-u?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 17.05.2016.
17:43
Izvor: Sportske.net

Mnoga imena dovođena su u vezu sa prvakom Francuske, ovaj momak je pominjan i ranije ali čini se da njegov transfer u prestonicu nikad nije bio bliži.

BETA/AP Photo/Laurent Cipriani
BETA/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Ibrahimović napušta "Park prinčeva" posle četri "berićetne" sezone, u kojima je sa "Svecima" osvojio četiri titule prvaka Francuske.

"Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda" reči su popularnog Ibre, kojima je pre nekoliko dana najavio odlazak iz Pariza.

Kako najbolji strelac lige odlazi, napad PSŽ-a zahteva pojačanje. Kavani će izbiti u prvi plan, ali ko će biti njegova altnernativa ili njegov "sajdkik" kako bi u američkom strip žargonu rekli.

Pominjana su razna imena, a najnovije je ime napadača Olimpik Liona Aleksandra Lakazeta!

Sjajni brzonogi špic ekipe sa "Žerlana" produkt je sjajne škole fudbala ovog kluba.  U prethodne dve sezone postao je jedan od najboljih igrača lige, kao i jedan od najboljih napadača sa francuskim pasošem.

U ovoj sezoni u Ligi 1, mrežu je tresao u 21 navrata, što je drugi rezultat lige, i sa tim učinkom je možda i najzaslužniji za drugo mesto na kojem je ekipa Liona završila šampionat, nakon veoma trubulentne sezone. Prethodne godine,  bio je i najbolji strelac lige sa 27 pogodaka, ispred Žinjaka, Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Kavanija.

Nažalost, izostavljen je sa spiska putnika za Euro 2016, a  nešto više o tome možete pročitati OVDE.

Sada bi prema navodima francuskih medija, Lakazet mogao da obuče dres "Svetaca", kako su prvi kontakti sa fudbalerovim predstavnicima već uspostavljeni.

Veruje se da je Lakazetu prezentovan i ugovor koji bi mogao da dobije u slučaju da zaduži dres Parižana, u kom stoji da će se napadač šampionu francuske obavezati na vernost minimum četiri do pet godina, kao i da će imati daleko veća primanja od onih koja ima sad u ekipi Liona.

Francuski mediji smatraju da je on otvoren za razgovore, te bi vrlo lako moglo da se desi da u narednoj sezoni gledamo tandem Kavani - Lakazet u špicu PSŽ-a!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 17.05.2016
19:10

Kako bih njega voleo da vidim u Liverpulu. Mislim da bi se savrseno uklopio u Klopov sistem.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 17.05.2016
18:32

venger bi njega trebao da dovede...dobro barata loptom,brz je a jos je i francuz

avatar
Nouhei
Wednesday, 18.05.2016
02:36

Ima 24 godina, previse mator za Vengera. :/