Iturbe na izlaznim vratima Rome?

Autor: Boban Filipović
petak 27.11.2015.
21:35
Izvor: Sportske.net

Argentinac je nezadovoljan svoijim statusom u taboru 'đaolorosa', a njegov agent optužuje trenera 'Vučice' Rudija Garsiju da ne ume da iskoristi Iturbeove kvalitete.

BETA/AP Photo/Sergei Grits
BETA/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Huan Iturbe je stigao u Romu kao veliko pojačenej iz Verone, plaćen je čak 22 miliona evra, ali svojim partijama nije opravdao epitet velikog pojačanja.

Njegov zastupnik Gustavo Maskardi je u izjavi za medije istakao da je za takvo stanje krivac Rudi Garsija jer Iturbe mora da bude starter i da dobije ključnu ulogu u timu.

"Po mom mišljenu Huan je fenomenalan igrač, to je pokazao u drugom poluvremenu utakmice protiv Barse. Mislim da Garsija nije svestan kakvog igrača ima u timu i da ne ume da ga iskoristi kako treba.

Mene Iturbeova budućnbost ne brine, on ima kvalitet da igra u bilo kom klubu. Ipak, o njegovom odlasku mogu da pričam tek kada uprava Rome da dozvolu za to."
rekao je Maskardi.

Italijasnka štampa je ovih dana pisala da bi Iturbe ove zime bude prosleđen na pozajmicu u Bolonju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 30.11.2015
02:38

trebao je pre nego sto je u romu otisao da predje u milan,nek sad dodje,makar na pozajmicu sa pravom otkupa,dobar ej on igrac

avatar
Rade007
Saturday, 28.11.2015
22:16

Pa,dokaz da namjerno uništavaju klub. Iturbe ide,a Džeko nesposobni ostaje. Sad će da prodaju Pjanića,da ne bi ostao ni jedan plejnejker i jedina osoba koja umije da izvede slobodnjak. Pa,da su i malo željeli dobro Romi,ne bi prodali Benatiju i doveli majmuna Ridigera i napravili najgoru odbranu na svijetu sa Manolasom,Maikonom,a bez Kastana,koji je najbolji defanzivac u ovom raspalom klubu.

avatar
StormyLBZ
Saturday, 28.11.2015
10:58

Iturbe je bolji od Zervinja, a onog Falkea ne smem ni da spomenem! Steta, mada dobro je rekao agent, snacice se on negde drugde jer je jako dobar igrac!

avatar
Ole Gunar Solšer
Friday, 27.11.2015
23:53

Iturbe je odličan fudbaler, Garsija veze nema. Stvarno los trener.

avatar
Emre Can
Friday, 27.11.2015
22:46

Ovaj igrac je fenomenalan.