Italijanski "rolerkoster", Srbin na kraju u Primeri!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.08.2017.
18:44
Izvor: Sportske.net

Transferi se munjevito završavaju u Italiji pretposlednjeg dana prelaznog roka.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Vrteška u Italiji.

Filip Đorđević je bio na meti Fiorentine, ali se nisu dogovorili sa Laciom. Umesto njega stiže Siril Tero, odlični Francuz iz Udinezea.

"Zebrete" su našle zamenu u iskusnom Maksiju Lopezu koga Miha optužuje da je predebeo i da je bacio karijeru poslednjih par sezona. Ni "Bikovi" neće ostati bez pojačanja, izgleda da je na pragu igrač koga je želeo naš trener, Mamadu Nijang.

On je odbio prelazak u Spartak iz Moskve, od početka je želeo u Torino jer veruje Mihajloviću da će igrati. Sastanak u kući Mina Rajole je urodio plodom i ovaj fudbaler Milana će se preseliti u Pijemont.

A gde će Filip Đorđević?

Pošto za njega pored Imobilea i Kaiseda teško da ima mesta u rosteru Lacija, sada se okrenuo Španiji, čeka rasplet, ako Levante ne uspe da dovede Lukasa Pereza iz Arsenala, koga želi i bivši klub La Korunja, oni će se odlučiti za Đorđevića.

I Sampdorija je veoma aktivna, pričalo se da će Munir El Hadadi u Torino, ali odlaskom Nijanga ta opcija otpada, pa bi Marokanac mogao pod Lanternu gde ga čeka Đenova.

Još jedan Srbin bi mogao da promeni klub, priča se da bi Nenad Tomović posle pet godina mogao da napusti Firencu, a nekoliko klubova Serije A je zainteresovano za našeg defanzivca kome je i prioritet da ostane u Italiji!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke