Italijani se nadaju - Stanković je novi Miha!

Autor: Vladimir Nestorović
petak 15.08.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net

Štoper Partizana svakako će morati da se nosi sa ogromnim očekivanjima, ukoliko do njegovog transfera u Lacio zaista dođe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Lacio postao je popularan na ovim prostorima zahvaljujući dvojici fudbalera koji su nosili dres ove ekipe krajem devedesetih godina prošlog veka. Naravno, u pitanju su Siniša MIhajlović i Dejan Stanković, koji su bili veoma zaslužni za ovaj izuzetno uspešni period u klupskoj istoriji.

U ovom periodu, Lacio je osvojio Skudeto, Kup pobednika kupova, Superkup Evrope i Kup Italije. Stanković je u Rim stigao kao perspektivni 19-godišnjak iz Crvene zvezde, dok je Mihajlović put Apenina krenuo takođe iz Zvezde, ali je pre Lacija nosio dresove Rome i Sampdorije.

Njihovim stopama uskoro bi mogao da krene i Vojislav Stanković, 26-godišnji defanzivac Partizana.

Kako navodi sajt "Football-Italia", velika očekivanja su pred Vojislavom Stankovićem, iako se klub i dalje nada da će uspeti da dovede neko zvučnije pojačanje, a kako i ne bi, budući da su njegovi sunarodnici ispisali neke od najslavnijih stranica istorije Lacija.

Navijači se nadaju da će on biti dostojan naslednik Siniše Mihajlovića, ali i ukoliko dostigne i upola slabiju karijeru, to će se pokazati kao veliki uspeh.

Šta predviđate Stankoviću ukoliko obuče dres 'Nebesko plavih'?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke