Italijani pišu - Juventus dogovorio dolazak fudbalera Bajerna!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.03.2016.
18:49
Izvor: Sportske.net

Prema pisanju "Kalčomerkata", Juventus je ozbiljno zainteresovan da u svojim redovima vidi na kraju ove sezone Mehdija Benatiju.

BETA/AP Photo/Daniel Maurer
BETA/AP Photo/Daniel Maurer

Povezane vesti

Mehdi Benatija ove sezone nije u prvom planu u Bajernu iz Minhena, iako je stigao za veliku sumu novca iz Rome, pa je logično da želi da promeni sredinu.

Pominju se italijanski timovi, posebno Juventus i Roma u poslednjih nekoliko dana, a prema pisanjima italijanskog "Kalčomerkata" Juventus je ekipa koja je više "zapela" kada se radi o njegovom dovođenju.

Navodno je, prema tvrdnjama ovog lista, sve dogovoreno i ukoliko Bajern prihvati ponudu Juventusa sve će biti završeno ovog leta.

Nije Benatija jedini igrač koga želi Juventus iz Bajern Minhena, navodno su u Minhenu kontaktirani i zbog Marija Gecea prema navodima istog lista, ali Bajern je tražio preko 45 miliona evra što bi bilo previše za Juventus u ovom trenutku.

Benatija izgleda kao realna opcija u ovom trenutku, dok je Gece još uvek daleko od transfera iz Bajerna, iako se često pominje i njegov odlazak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Saturday, 26.03.2016
10:40

Benatija je odlican stoper, Gvardiola ima obicaj tako da sje*e karijere nekih igraca,,,

avatar
juvemkd
Saturday, 26.03.2016
03:10

Pisete Juve nema novac da plati Goetzea. Pa, nismo mi Frosinone pa da ne mozemo priustiti pisljivih 45 miliona. Pa,mi smo u zadnju sezonu dali vise od 100 miliona. Mozda placamo na rate,al to je nas sistem. Ako uprava drugog tima prihvati nase uslove dobro,a ako ne, svrticemo se nekog drugog igraca,jer alternative uvek postoje. Zato i Juventus raste iz sezonu u sezonu,jer pametno obavlja finansiske poslove. A,sto se tice pojacanja,bilo bi dobro da Cuadrado ostane u ekipi i Pogbe zadrzati bar jos ovu sezonu, Morata bih zeleo da ostane,al on moze biti kvalitetno zamjenjen Zaze. Onda bih zeleo videti Vrsaljka u ekipi, i jedan kreativac tipa Iska. Zamislite veznog reda sastavljen od Pogbe,Marchisija,Iska. Izgleda dobro, jel?

avatar
juventino
Saturday, 26.03.2016
01:38

Vrlo izvjestan transfer, ali za manje pare..vjerovatno ce ici u zamjenu za transfer comana.

avatar
juvealexx
Friday, 25.03.2016
21:23

dok je igrao ua udinese i romu bio je među najboljim stoperima serie A , odlaskom u bayern postao je prosjek tako da je upitno može li vratiti nekadašnju formu, ali svakako bi nam dobro došao s obzirom na barzaglijeve godine i česte ozljede chiellinija

avatar
mak_juventino
Friday, 25.03.2016
21:19

Ne treba nam on nikako ! Neka produze ugovor Caceresa i to je to oko stopere ! Jedan desni bek i odbrana je kompletna ! Gotze - on treba da ide iz Bayerna , danas i Miler kaze da on nije srecan , tako da mislim da je doslo vreme za rastanak ! Nama treba igrac kao on , njemu treba klub kao Juve , savrseno ! Pare od Comana i jos neki milion bilo bi dovolno !!!

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 26.03.2016
01:58

super.komentar do gecea. hajd da ti objasnim već jednom! znači gece je desetka a ne krilo, on je katastrofa po krilu zato i sjedi na klupi. Nama desetka ne tereba jer to kod nas igra Dibala. ovo fino da shvatis i prestanes sanjati!!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 26.03.2016
21:57

slabo si to objasnio nama taj amc itekako treba za 4312 formaciju a u toj postavi Dibala je medu onom dvojcom u napadu Iskreno se nadam da je i tebi sad stvar jasnija

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 26.03.2016
18:42

Ucite iz Milanovih gresaka... Bufon, Kijelini, Barzalji i Bonuci nece postajati mladji. To se menja polako, da se jedan po jedan novi igrac uvede u sistem. Kad previse dugo cedis neke igrace ma koliko dobri bili, kad tad ces upasti u problem kao sto je sad doslo Celsiju jer je skoro deceniju igrao sa manje vise istom odbranom i odbijao da je podmladi...

avatar
mak_juventino
Saturday, 26.03.2016
13:19

Nama ne treba 10ka ? OK

avatar
Juventino SS
Friday, 25.03.2016
19:57

Nije loše, Barzalji je već u godinama, Kjelini tu i tamo.

avatar
Emil Prelic
Friday, 25.03.2016
21:49

Nije lose,da i vi dobijete nesto od prave klase igraca,nekog pobednika u timu da imate,a ne te igrace koji primaju po 6 komada :)

avatar
Juventus Torino
Saturday, 26.03.2016
01:28

sto ce nam benatia..on je dobar sa atkinsonom..a mi igramo u seriji a,ne u engleskoj ligi..tako da nam nece suditi i gurati nas

avatar
Mario Götze - Return
Friday, 25.03.2016
22:35

Mozda budete igrali 5-3-2, znas onu vasu formaciju kada vam, bekovi igraju kao neka lazna krila... Bufon-Sandro-Benatija-Kjelini-Bonuci-Lihstajner-Kedira-Pogba-Kvadrado-Dibala-Morata, ako ode Morata mogli bi Gecea ili Iska dovesti i dobiti magiju u napadu koju ste imali kada je tu bio Tevez...