Istorija se ponavlja, Murinjo ima problem kao Fergi devedesetih!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.05.2017.
08:30
Izvor: Sportske.net

Škotu je bilo potrebno par godina, Portugalac ne sme da pogreši, šta će učiniti?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

David De Hea je sve bliži odlasku, gotovo je izvesno da će se za oko 70 miliona evra preseliti u Real.

Murinjo je praktično u istoj situaciji kao Ser Aleks devedesetih, kada je imao problem da zameni Šmajhela. Sećate se pokušaja sa Taibijem, Bartezom, na kraju je Van Der Sar stigao iz Fulama.

Na Murinjovoj listi su navodno trojica golmana, Samir Handanović iz Intera, zatim Donaruma iz Milana i Ederson, čuvar mreže Benfike, koga želi i Siti.

Ovaj treći, Brazilac je, kako se priča najbliži Junajtedu, ali "Orlovi" žele da im "Đavoli" proslede Žoela Pereiru. Talentovani Portugalac je bio na pozajmici u Belenensesu, vratio se i povredio, sada je treći golman.

Njega Murinjo smatra za jednog od natalentovanijih čuvara mreže u Evropi i prosledio bi ga na pozajmicu, ali Benfika traži da Pereira postane njihov igrač, kako bi kasnije mogla da ga proda.

To je i kamen spoticanja, čeka se Rajola, odnosno rasplet oko Donarume, ali Murinjo želi da pitanje čuvara mreže reši pre početka priprema za novu sezonu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.05.2017
15:53

Rajola neće dozvoliti da padne u nemilost Juventusa i porodice Anjeli. Donaruma ide u Juventus.

avatar
james sawyer
Thursday, 18.05.2017
14:11

ederson dolazi u siti

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 18.05.2017
13:06

Pored Romera nema sta da brine.

avatar
Martial999
Thursday, 18.05.2017
12:18

De Hea ostaje u Mancesteru!

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 18.05.2017
12:05

Ako ode De Hea,Romero ladno moze da bude prvi golman,ne treba i tu trositi pare bez veze. I sinoc protiv Sauntemptona je pokazao da brani odlicno. Junajted ima vecih briga kad su transferi u pitanju. Zadnji vezni,levi bek i stoper su prioritet,a pored toga treba naci i zamenu za Valensiju i jos jednog spica jer je ostao samo Rasford. Ako sad Murinjo pogresi sa transferima bice za*ebano.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 18.05.2017
19:27

De Hea je najbolji golmal Evrope, ako on ode, tesko da ce njega moze zamenit neki drugi golman. budimo realni bez nervoze molim te.

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 19.05.2017
01:22

razbacivanja para? ko da su tvoje jbm ga :D ....i Chelzi je trosio puno para da bi osvojio ovo sto ima osvojeno, mene ne interesuje kad klub trosi pare, nego interesuju me titule pehari, ja nisam finansiski direktor kluba nego navijac :D

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 18.05.2017
20:56

Pa ako Junajted i golmana kupuje na kraju ce potrositi mnogo. Ako zele nekog ko je bar priblizno dobar kao De Hea,onda bi morali da kupe Ljorisa,Handanovica,Oblaka ili tako nekog dobrog golmana a svi bi oni bili skupi. Junajtedu je prioritet da dovede levog beka,stopera,zamenu za Valensiju i zadnjeg veznog,za ta cetiri igraca ce Murinjo dati 140-150 miliona minimum. A morace da nadje i jos jednog spica jer Ibra vise nece igrati tako da sve moze da ode i preko 200 miliona ne racunajuci potencijalno dovodjenje golmana. Mene nervira to razbacivanje parama.

avatar
Jack Rackham
Thursday, 18.05.2017
11:20

Ako ode romero prvi gilman, Joel drugi i kraj

avatar
lonchy2909
Thursday, 18.05.2017
09:45

Sve je ovo zabavno. Ali Romero je sinoc pokazao da je bolji od sva tri ova golmana. Covjek je bio odlican kada god je dobio sansu. Donaruma je previse mlad da bi otisao iz Italije, a u Milanu ima sve sto moze pozeljeti. Brazilci jos od Dide i Julija Cezara nemaju ozbiljnog golmana, cisto sumnjam da je ovaj Elderson ta klasa. Handanovic je dobar, ali vec u godinama. Iako ode de gea ostaju Romero,+Pereira i isto tako Sem Dzonson koji isto vazi za talentovanog golmana.

avatar
mrancic
Thursday, 18.05.2017
09:06

Istreće sa Romerom.Nije loš golman.Ali šta je sa napadom?Ovi ne mogu da daju ni Hall-u.Štoper,centralni vezni i dva u napadu.Ako stize Rodrigez onda Beloti ili Grizman mada bi i krilo bilo dobro rešenje.Videćemo i šta je sa veznim Pereirom iz Granade.A za prodaju ima na pretek:De HeaRuni,Mata,Lingard,Blind,Darmian.....Mada sem De Hee za ostale neće skupiti mnogo para.Vreme će pokazati ali nikako se ne odlanjati na Rašforda.Uostalom pogledajte Žesusa iz Sitija.I De Brujnea i Da Silvu koji sklapaju kockice u napadu.Pored Pogbe još jedan vezni,Silva iz Monaka možda.

avatar
Thursday, 18.05.2017
08:45

Izes dan u kojem nema vesti o Donarumi Hahaha