Isterivanje Đavola - gde će Čičarito, Kagava, Anderson?

Autor: Đorđe Đokić
četvrtak 28.08.2014.
16:19
Izvor: Sportske.net

Jasno je da Van Gal na neke igrače ne računa i da su im vrata kluba otvorena. Ostrvski mediji tvrde da je nekolicini jasno rečeno da će morati da odu, a klub je počeo da prima zvanične ponude.

Beta/AP Photo/PA, Nick Potts
Beta/AP Photo/PA, Nick Potts

Povezane vesti

Zainteresovani se već javljaju.

Meksikanac Čičarito je očekivano na meti mnogih klubova. Mediji iz samog Mančestera tvrde da je u klub već stigla zvanična ponuda Juventusa i Valensije. Izvori bliski igraču navode da je Meksikanac zainteresovaniji za odlazak u Torino, ali da je tamo i konkurencija veća, a on želi da igra. Očekuje se međutim da stigne i ponuda Intera koji odavno pokazuje zainteresovanost za odličnog napadača.

Pretpostavlja se da Mekskikanac može koštati oko 15 miliona funti s obzirom da je dosta klubova zainteresovano. Junajted bi mogao da ga koristi u pregovorima sa Juventusom oko Vidala.

Kagava je takođe na meti Valensije, ali i povratak u Dortmund je opcija. Klop je više puta bio iskren govoreći o tome kako mu se srce cepa kad vidi kako takav igrač propada u Junajtedu. Uz marketinški potencijal koji ima Japanac svakako nije skup kolika god da mu je cena. Junajted ga je nudio i Juventusu, Alegriju treba takav igrač, ali se veruje da Serija A ne odgovara Japancu.

Anderson je uspeo da igrom protiv MK Donsa otera i one koji su možda bili zainteresovani za njegove usluge. Brazilac je jednostavno u formi koja nikog ne privlači pa je pitanje hoće li Junajted uopšte uspeti da ga nekom prosledi.

Zaha je na korak od Kristal Palasa, ide na pozajmicu. Još nekoliko igrača, pre svih Nik Pauel i Majkl Kin bi mogli takođe na pozajmicu do kraja sezone.

Ostaje pitanje šta će biti sa Velbekom i Kleverlijem. Za Velbeka je zainteresovan Totenhem, za Kleverlija Everton, ali i pored najava nije potvrđeno da je ovim igračima rečeno da nemaju budućnost u Junajtedu.

Pored dolazaka sigurno je da Nani i Bebe neće biti jedini koji će napustiti Old Traford ovog leta.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke