Islanđani već počeli da "svađaju" velike evropske klubove

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.06.2016.
16:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih pojedinaca Islanda iz meča sa Engleskom, upravo bi na "Ostrvu" mogao da nastavi karijeru.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Sjajne partije Ragnara Sigurdsona, preporučile su ga Maurisiju Poketinu i Klaudiju Ranijeriju koji ga žele u svojim redovima.

Britanski "Gardijan" navodi da su Totehnem i Lester spremni da pošalju svoje ponude put Krasnodara za usluge 30-godišnjeg defanzivca, ali navode i da su za njega zainteresovani Liverpul, Volfsburg i Šalke.

Momak koji je izabran za igrača utakmice u kojoj je selekcija Islanda senzacionalno izbacila Engleze, karijeru je gradio u Švedskoj i Danskoj, u redovima Geteborga i Kopenhagena, pre nego što se preselio u Krasnodar 2014. godine.

Sigurdson bi mogao da povede "migraciju" Islanđana u velike evropske klubove, kako je interesovanje za "ribare" u velikom porastu nakon bravura u Francuskoj.

Kako je Lester prvi oduševio fudbalski svet ove godine, nema sumnje da bi jedan od ključnih igrača ekipe koja je druga šokirala fudbalsku javnost u godini za nama, bio sjajan izbor za prvaka Engleske.

Podsetimo se sjajnog starta Sigurdsona nad Džejmijem Vardijem, u meču u kom je Island trijumfovao protiv "Gordog Albiona" sa 2:1.


Sigurdson je bio i strelac prvog gola Islanđana, kojim je rezultat bio poravnat na 1:1.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Wednesday, 29.06.2016
19:05

Oni vec igraju u dobrim klubovima..

avatar
CZYNWA
Wednesday, 29.06.2016
20:04

Ali ne mozes porediti Krasnodar, Geteborg... sa timovima iz PL, BL, Primere... Njihova najveca zvijezda (do EP) bio je Gilfi Sigurdson, koji igra u Svonsiju...