Ishod - Ultimatum za Nejmara!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.07.2017.
10:02
Izvor: Sportske.net

Više niko neće da trpi, šta je njegov najveći strah?

Epa/Toni Albir
Epa/Toni Albir

Povezane vesti

Došlo je izgleda vreme odluke.

Naime, Pari Sen Žermen neće više da čeka, oni su ispunili uslove, finansijske i sve druge. Naime, našli su način da zaobiđu FFP, doveli Danija Alveša koji je Nejmarov mentor, a u klubu će ostati i Lukaš Moura još jedan prijatelj fudbalera Barselone.

Kako smo rekli Nejmar Senior je postigao dogovor u ime sina, koji ipak sam treba da prelomi.

On je blizu odlaska, ni Pike, iako su se navijači Barselone nadali nije uspeo da ga ubedi, a sinoć je rekao da je njegovo lično mišljenje da će "Nej" ostati i da ništa nije zvanično.

Ali, Parižanima se žuri, procena je da saigrači lome Nejmara, da Barsa ofanzivom ka Kutinju želi da ga natera da još jednom razmisli.

Kako piše L'Ekip, Nejmar je dobio jednu vrstu ultimatuma, u narednih pet dana mora da odgovori na ponudu, odnosno saopšti odluku inače se PSŽ povlači iz priče. Oni računaju da će otac odigrati odlučujuću ulogu, njegova provizija je neverovatna, uz novac imaće akcije u pojedinim arapskim hotelima koje drži porodica Al Tani.

Ono što brine Nejmara juniora je kvalitet francuske lige, Pike mu je rekao da je to ipak mnogo slabije takmičenje, a slično mu je navodno poručio Kristijano Ronaldo koji ga je posavetovao da ako već ide iz Barse ode u Junajted.

Istina, Junajted nema nameru da angažuje Nejmara, pa su ovakvi saveti irelevantni.

U svakom slučaju stvari se odvijaju brzo, pa bi do sledeće nedelje mogli da vidimo konačni rasplet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 26.07.2017
15:39

Najbolje da njemu Barsa poveca platu na 30 miliona po sezoni i sve zaboravljeno sve ok.Barsa svejedno nece nikog dovesti pa bolje da sacuvaju Nejmara nego da jos oslabe njegovom prodajom.

avatar
Saša MKD
Wednesday, 26.07.2017
12:22

Pike stručnjak mu objasnio pošto je ovaj pao sa Marsa pa ne zna kakva je freancuska liga. Sad će Barsa umesto novac za Kutinja povećati platu Nejmaru i napuniti džepove lakomom ocu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.07.2017
16:42

Barsa gubi svaki kredibilitet ako zadrzi Nejmara. Treba da ga puste. Drugo, on ce tamo biti 2 eventualno 3 godine tako da ce sigurno da ostavi jos jedan veliki transfer. Ili u englesku ili da se vrati u Barsu kad ne bude vise Mesija tu i mozda Real.

avatar
Saša MKD
Wednesday, 26.07.2017
18:13

Barsa gubi i ako ga proda. Dibalu Juventus nema šanse da pusti, Kutinjo i ako napusti Liverpul pre će kod drugara u PSG... A što se tiče velikog transfera Nejmar u Engleskoj nema šta da traži, on u Španiji pada svakih 5-6 minuta, Barsa ga ni u ludilu ne bi vratila ako im ovo uradi, tako da možda ova treća opcija izgleda realna. Inače što se kredibiliteta tiče, Barsa ga je odavno izgubila.

avatar
Real-an is back!!
Wednesday, 26.07.2017
11:48

pa ako vec ovoliko benefita ima njegov otac od transfera mozda i nije nemoguce ,covjek voli mito to je opste poznato ,izgleda ce barsa morati opet da odrijesi kesu da ga umiri inace im odvede nejmara u psg .

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 26.07.2017
11:45

Da se ovaj Neimarov otac ne zove Đansr? :)))

avatar
P. S.
Wednesday, 26.07.2017
11:24

Sa ovom upravom neminovno se došlo do toga da bi za Barsu najveće pojačanje bilo ako ne bude oslabljena, bilo odlaskom Neymara bilo kupovinom još kojeg Gomeša i sličnih Rakitića, a ne kupovina tih Kutinja, Veratija, Dybala i sličnih.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 26.07.2017
10:56

Jeedini razlog zbog cega bi Nejmar mozda otisao iz Barse je sto ce dok igra Messi biti u sjenci,koliko god da je nevjerovatan igrac,dribler,uz Messija najbolji igrac na svijetu...Eto,to je razlog kada bi otisao u bilo koji drugi klub bio bi prva zvijezda.Ali sa druge strane,ima priliku da igra sa Mesijem i Suarezom,pa dje ce veca sreca od toga.

avatar
Wednesday, 26.07.2017
11:28

Neymar drugi najbolji ,LOL

avatar
[PL]MUTD
Wednesday, 26.07.2017
11:32

kazes, uz Mesija najbolji igrac na svetu, a onda jos dodas da bi bio prva zvezda u svakom drugom klubu. tvoje procene su legendarne. evo uzmimo za primer klub koji je veci od vas, Real. sta mislis da bi pored Ronalda bio veca zvezda? imam osecaj da mislis, ali to je vrhunac zavaravanja. pa covece ni Mesi koji je bolji fudbaler od Ronalda nije veca zvezda od njega. to koliko je bolji je individualno, ne interesuju me te decije price da odmah razjasnimo.

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 26.07.2017
10:44

Nadam se da ce se transfer desiti brzo ko onom liku sto je sa ocem, majkom i babom cekao po 30 godina da u naselju dobiju asfalt, znaci 362 godine

avatar
Red blood
Wednesday, 26.07.2017
10:42

Bice isto kao sa Kristijanom i Mbapeom..tresla se gora..rodio se mis.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 26.07.2017
12:29

Sa Mbapeom nista nije gotovo samo da prelazi u Real.

avatar
Umtiti legenda
Wednesday, 26.07.2017
10:10

Neka se odluci,ako hoce da ide neka ide.Ovako oba kljuba gube vreme za druge transfere.