Inzagi već upalio alarm!

Autor: Boris Jovanović
subota 26.07.2014.
09:53
Izvor: Sportske.net

Nije još ni avgust, "Super Pipo" je nezadovoljan prelaznim rokom. Baloteli definitivno ostaje, ali su igrači sa njegove liste pojačanja već završili u drugim klubovima!

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese

Povezane vesti

Milan se loše proveo protiv Olimpijakosa u Torontu, ali Inzagija više brine to što klub ne uspeva da dovede igrače koje traži.

Naime, na meti su bili Iturbe i Romulo, jedan je završio u Romi, drugi u Juventusu. Takođe je Milan želeo Hrvata Vrsaljka, na kraju su bili neodlučni pa je ovaj bek otišao u maleni Sasuolo. Jasno u ovom slučaju su se verovatno "Rosoneri" predomislili.

Baloteli će ipak ostati, praktično je on blokirao prelazni rok Milana, kao i Robinjo koji nikako da se dogovori sa Amerikancima iz Ronalda. Njegov odlazak oslobodio bi novac za plate i nova pojačanja.

Milan je za Balotelija navodno tražio 15 miliona evra i Kempbela što je Venger odbio, pa je Adrijano Galijani spustio zavesu na pregovore. Ni sam Super Mario nije motivisan da ode, pa će predvoditi napad naredne godine.

Ali, to nije dovoljno. Inzagi želi Ćerćija iz Torina, no i tu su razgovori u slepoj ulici jer "Bikovi" traže veliki novac.

Inzagi želi i Blerima Džemailija vezistu Napolija, ali su pod Vezuvom odmah odbacili ponudu od 3 miliona evra.

Nije sporno da će neko stići, Galijani je majstor za poslove u finišu prelaznog roka, ali se upravo to ne sviđa Inzagiju. Njegov cilj je da startuje dobro, da pobeđuje od početka, jer je Milan prošlih godina imao zaista očajne jeseni.

Novi trener veruje da bi par pobeda na startu vratilo samopuzdanje ekipi, a nada se da bi tokom jeseni mogao da iskoristi to što Juve, Roma i verovatno Napoli (ako prođe kvalifikacije) igraju Ligu šampiona.

Italijanski mediji pišu da neće biti sve po Inzagijevih željama jer Milan nema novca i mora prvo da proda igrače. Nadaju se i "pomoći" nekadašnjeg trenera Alegrija koji želi u Juventus da dovede Abatea, odnosno Zapatu i ojača odbranu. Te prodaje bi eventualno dale prostor "Rosonerima" da se i sami pojačaju.

Ali, vreme nije saveznik...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke