Investitori koče transfer Ibrahimovića u Milan?

Autor: Beta Beta
sreda 11.05.2016.
12:24
Izvor: Beta

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović ne bi želeo da prihvati ponude iz Kine i Mančester junajteda, već će se odlučiti za Milan, ali taj transfer bi mogla da zaustavi investitorska grupa koja želi da preuzme italijanski klub, preneli su danas medij

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Francuski Ekip objavio je danas da Ibrahimović ima dve konkretne ponude: iz Kine i Junajteda. Odlazak na daleki istok, prema navodima lista, ne želi da prihvati iz porodičnih i sportskih razloga, iako bi tako mogao da postane najplaćeniji fudbaler sveta.

Ekip navodi da će Ibra odbiti "đavole" ako se ne plasiraju u Ligu šampiona. Igrač hoće da donese odluku pre početka Evropskog prvenstva 2016, tako da sada bira između produženja ugovora sa PSŽ-om i odlaska u Milan.

Prema navodima Korijere delo sporta, koje prenosi portal Fudbal Italija, kineski investitori u Milan bi mogli da utiču na taj transfer. Oni imaju drugačije ideje o transferima, tako da će svi pregovori biti zaustavljeni, uključujući i one sa Ibrahimovićem i sa Mateom Kovačićem iz Reala.

List navodi da bi odlaganje pregovora predstavljalo problem za Ibrahimovića, jer želi da što izabere novi klub pre nego što mu ugovor istekne sledećeg meseca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 11.05.2016
13:02

Nadam se da nije istina, jer ako oni ne zele Ibrahimovica, kakvo je uopste njihovo fudbalsko znanje?!

avatar
mak_juventino
Wednesday, 11.05.2016
12:54

Odbio bi Uniteda jer ne igraju LP , a Milan ne bi jer ... ?!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 11.05.2016
15:22

s milanom bi igrao LP s nekom pozivnicom kako je svojevremeno Berlusconi trazio da im se dodjeli ako se ne varam

avatar
mak_juventino
Wednesday, 11.05.2016
19:30

A to ce se dogoditi .. NIKAD !!!

avatar
Wednesday, 11.05.2016
12:35

EP pocinje 10. juna, njihova prva je 13, a kod nas ce se sve znati do 15. juna. Jedino ako se stvar ne resi pre toga, u suprotnom necemo videti povratak...