Interesovanje za Baku je veliko, gde će završiti Kolumbijac?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.06.2016.
15:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Milana zainteresovao veliki broj klubova u Evropi, Milan će razmisliti o prodaji.

Beta/Simone Arveda/ANSA via AP
Beta/Simone Arveda/ANSA via AP

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Milana u prethodnoj sezoni bio je Karlos Baka.

Došao je iz Sevilje kao veliko pojačanje, bilo mu je potrebno vreme da pokaže od čega je satkan, da bi na kraju dokazao da se radi o sasvim solidnom napadaču.

Zbog toga je i usledilo interesovanje mnogih, pominju se Atletiko Madrid, Bajern, PSŽ i Vest Hem kao potencijalni kupci.

"Čekamo odluku Milana. Nekoliko velikih klubova je zainteresovano za Karlosa", rekao je njegov menadžer Serhio Barilja.

Baka je bio strelac 20 golova za Milan ove sezone, odigrao je 42 zvanične utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 28.06.2016
16:34

Borise, slazem se da bi nam sada odlicno dosla i neka manje zvucna imena. Nece Juve dati Ruganija...

avatar
acep
Monday, 27.06.2016
16:50

Uzeti kintu dok jos vredi.

avatar
MSSZRMK
Monday, 27.06.2016
16:20

Borben ribar,pogresio je sto je otisao u Milan.

avatar
Monday, 27.06.2016
15:37

On je masina Samo mator...

avatar
NDJ34
Monday, 27.06.2016
15:34

Volio bih da ostane Baka, ali ako bas mora da ide, onda da dodje bar adekvatna zamjena (kad kazem adekvatna, ne mislim na Pavoletija i Imobilea, koji se najvise spominju)..Posto od Ibre najvjerovatnije nema nista, a ukoliko bi usli Kinezi i upumpali novac za pojacanja, najbolje bi bilo onda Mustafi ( oko 30m), Erera ili Mata (koji vjerovatno ide, nije bas u najboljim odnosima sa Murinjom, a vjerovatno dolazi Miktarjan) (30-40m), Jarmolenko (25-30m), sad, bilo bi dobro jos jedan dobar zadnji vezni, neki Box to Box, i mozda Nolito, koji je demantovao prelazak u Siti..100m od Kineza, plus prodaja svih skartova, te Niang, vjerovatno i Luiz Adriano, Menez, sto bi doseglo i mozda preko 150m za transfere.. Formacija 4-2-3-1nDonaruma - Abate/De Siljo - Mustafi - Romanjoli - Antoneli - Bonaventura - (BTB veznjak) - Nolito - Mata - Jarmolenko - Baka .. Ovo bi bilo super, iako Bonaventura nije na prirodnoj poziciji, ali moze on i centralnog veznog igrati..

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 27.06.2016
15:49

Neka igra Bonaventura na mestu Nolita, nama tu trebaju Sisoko i Kovacic:-D Sta je sa Vaskezom, od njega si odustao? :-D Dajte, Kinezi, otvorite se malo!!!

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 28.06.2016
16:03

ko je mocan...pa islandjani....njih niko ne gleda....a pele???!....njega sad nece niko aaaa???!...covek vodi azure do prvog mesta lagano....po meni bolje uzeti radilice na svim delovima terena....ljude koji ce igrati fudbal....mustafi ne nikako...nolito je ok....ali ja bi konopljanku pre....romanjoliju treba rugani...sto se destruktivca tice kante je odlican ali ne verujem da ce u italiju pa i da ponudimo koji milion vise...olson je odlican levi bek a igra smesnu ligu...de siljo igra gde god samo kod nas ne....to me nervira....kad bi roma htela da proda florencija....eeeeee to bi bio transfer....

avatar
Mario Götze - Return
Monday, 27.06.2016
23:20

Gece je slobodan igrac sl sezone...

avatar
NDJ34
Monday, 27.06.2016
17:06

Mocan mi je Nolito bas, ali moze i tako, da onda dodju dva veznjaka, Sisoko, Kovacic, Pareho, Vicel, pa eto, Kanteu nije velika otkupna klauzula, ali pitanje da li bi on htio uopste ovamo, te Ben Arfa, ukoliko bi pristao, posto je bez ugovora..Sto se tice Vaskeza, bio si u pravu, dobar je on igrac, ali previse para se trazi za njega, plus kad se uzme da se za par miliona dodatnih mogu uzeti Mata ili Erera, a i muka mi je vise od ovih italijana, te Paredes, te Baseli, te Saponara, Vaskez, Imobile, Pavoleti (nisu to losi igraci, ali vise za klupe :D) ..Dok u slucaju odlaska Bake, najvise bih volio Lakazeta (koji je skuplja varijanta) ili Milik koji je fantastican, a nije toliko skup..Te, prica se da ce prije potencijalnog zatvaranja posla sa Kinezima, Berla spreman da ulozi u jos jedno pojacanje, a ja mislim da bi nam Pjaca koji se sve vise spominje bio super :D

avatar
cukambre
Monday, 27.06.2016
16:01

Bilo bo to lepo,samo da se urazumi Berluskoni i da se posao sa Kinezima sto pre zavrsi.