Interesantna ponuda Liverpula za Falkaa

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 17.08.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

Radamel Falkao je jedan od napadača koji su najinteresantniji na tržištu ovog leta. Kolumbijac bi trebalo da ostane u Monaku, ali takođe ističe da ne bi imao ništa protiv da ode ako stigne prava ponuda. Interesovanje Liverpula je veliko, da li će doći do

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Posle prodaje Suareza i propadanja transfera Remija, veruje se da će Liverpul dovesti još nekog napadača ovog leta.

Rodžers je navodno bacio oko na Radamela Falkaa, a sjajni Kolumbijac bi najpre u Real, da se pridruži svom prijatelju Hamesu Rodrigezu.

Monako bi mogao da ga proda, ali smatra da bi Real trebalo da plati visoku cenu, koju trenutno Perez odbija, imajući u vidu da je "masno" platio jednog njihovog igrača ovog leta.

Falkao bi mogao ponovo da postane nezadovoljan ako Monako ne prihvati ponudu, pa bi mogao da natera klub da ga pusti, bar na jednogodišnju pozajmicu.

I tu bi Liverpul mogao da "uleti". Treba im napadač, voljni su da plaćaju 200 hiljada funti nedeljno koliko Kolumbijac ima u Monaku, a sledećeg leta bi Perez mogao da iskešira najveći deo novca na Kolumbijca, pa bi sve strane bile manje-više zadovoljne.

Ova priča potekla je od Dejli Mejla, a preneli su je i drugi engleski mediji. Ne izgleda naročito logična, ali u svetu fudbala dešavale su se i neverovatnije stvari...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke