Inter zna šta nedostaje za titulu, Kinezi odobrili pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.02.2017.
09:46
Izvor: Sportske.net

Manolas praktično pred vratima, ali to nije sve, najslabije karike ekipe su na bokovima, obezbeđen budžet da se pokriju te pozicije...

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

U Italiji se zna, titulu obično osvaja tim sa najboljom odbranom. Izgleda da će tako biti i ove sezone, Juventus ponovo dominira zahvaljujući tome što prima najmanje golova.

Na Apeninima ocenjuju da je najveći problem Intera na bekovskim pozicijama, tu jednostavno nemaju kvalitet.

Što se štopera tiče, pred vratima je transfer Manolasa, ali D'Ambrozio, Santon, Nagatomo, Ansaldi nisu igrači šampionskog kalibra.

Zbog toga kineski vlasnici već pregovaraju oko pojačanja na spoljnim pozicijama.

Postoji dogovor sa Rikardom Rodrigezom iz Volfsburga, ali treba naći zajednički jezik sa "Vukovima", Švajcarac bi bio idealno rešenje za levog beka.

Sa druge strane, Inter ne odustaje od Darmijana koji bi bio prvi izbor po desnoj strani, iako može da igra na obe bekovske pozicije.

To je samo početak, trojka u odbrani, "Saning" cilja i neko veliko pojačanje u napadu, kao i Marka Veratija, veruje se da bi sa četiri ili pet igrača bili ravnopravni Juventusu u borbi za "skudeto".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 09.02.2017
15:06

onaj ansaldi je definitivno u rangu s darmianom....toliko.....ako nista moze bar pokriti obe aut linije.....komsijama zelim da pametno pazare....nije kljuc prosuti novac vec ga mudro uloziti.....i da se slozim s starim deckom :D...(nik ti je takav u prevodu) trener mora ostati u klubu bar dve tri sezone....mora mu se uslisiti zelja sto se pojacanja tice....nadam se da ce i crveno-crni tabor ostaviti montelu....jer mi se ideja s mancinijem ma koliko ga neko gotivio....nikako ne svidja....

avatar
Oldboy
Thursday, 09.02.2017
19:00

Pogledaj film oldboy ali južnokorejsku verziju ne američku, pravo remek delo

avatar
Denis Split
Friday, 10.02.2017
23:07

Meni iskreno nije lega film, nisam ga ni dovršia, a pogleda sam brda filmova.

avatar
Mou Internazionale
Thursday, 09.02.2017
15:02

Vracamo se na staze stare slave. Treba vremena,ali smo na dobrom putu. Samo da nemenjamo trenere i igrace kao na traci. FORZA INTER

avatar
Scholes
Thursday, 09.02.2017
13:58

Pa ako opet izbace Juve iz Serije A imaju realnu sansu..

avatar
Oldboy
Thursday, 09.02.2017
12:27

Samo da trener ostane isti, da se tu ne izblamiraju, kupuju igrače po volji trenera I onda mu daju otkaz. Ako je Pioli birao igrače onda se ne sekiram

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 09.02.2017
12:05

Lepo je videti da se vraca Inter ali ja kao i vecina sigurno necu gledati Kalco sta god da se desi tamo. Vidimo se u LS, nadam se u novom sistemu kao prvenstvo sa 16 najjacih evropskih klubova pa da gledamo lepo derbije svake nedelje ovako je dosadilo. Sta bi smo mi bez Premijer lige?

avatar
Scholes
Thursday, 09.02.2017
14:01

I ja sam to mislio, ali Serija A uopste nije nezanimljiva. Mozda fale Milan i Inter, ali ima dobrih utakmica. Svako prvenstvo iz top 4 je interesantno na svoj nacin..

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 09.02.2017
11:11

..ma kupite Ricolija i zavrsite posao i u napadu i u odbrani,i uvijek je igrac utakmice u teskim mecevima! Tako je titula naaajsigurnije osvaja!

avatar
mak_juventino
Thursday, 09.02.2017
12:26

Tako ste radilu kada ste osvojili 5 skudeta zaradom ? Sudije su bile vase ? Opa !