Inter u januaru "osvaja" titulu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.01.2016.
09:55
Izvor: Sportske.net

Procureli planovi kluba vezani za prelazni rok. Manćini veruje da bi, ukoliko Inter dovede igrače sa njegovog spiska, mogli da se dokopaju "Skudeta"!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Gazda Erik Tohir je rekao da klub mora prvo da napusti nekoliko fudbalera, kako bi se dovele zamene i za sada je odlasku najbliži Ranokija koji bi trebalo da se preseli u Premijer ligu, Norič čeka njegov odgovor.

Na listi za odlazak su Vidić, Dodo, Montoja, kao i par mlađih igrača koji bi mogli da odu negde na pozajmicu.

Prva meta je Laveci, PSŽ traži oko 6 miliona što je previđe za igrača kome ističe ugovor u junu, ali će Inter probati da spusti cenu i dovede Argentinca.

Uz njega, meta je Pablo Zabaleta koji je takođe skup, a alternativa Kaseres iz Juventusa, kao i Van Der Vil iz PSŽ, obojici ističe ugovor u junu.

Manćini osim desnog beka traži i kreativca u veznom redu. Pirlo izgleda ne želi da se vrati u Seriju A, a što se ostalih tiče, Sofijan Feguli iz Valensije je prva meta, dok su male šanse da stigne Hatem Ben Arfa.

Kandreva iz Lacija koji ih je srušio pred odlazak na odmor je ipak preskup u ovom trenutku, a informacije o Keiti još jednom igraču Rimljana su ipak bile samo "patka", pošto milanski klub nema nameru da pretplati talentovanog fudbalera.

Takođe, iskusni Las Dijara iz Olimpika je opcija u slučaju da se svi planovi oko angažovanja veznih fudbalera izjalove...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Saturday, 02.01.2016
16:26

..Inter vec ima dobar tim,mozda ne najbolji u Italiji al u top 3! Po meni od pojacanja je bitnije da napad pocne da da igra na najvisem nivou i da Jovetic i Perisic podignu formu,dok Ljajic i onako dobro igra a Ikardi sto se njega tice iskoristi sve sto mu ovi napakuju,jer jednostavno od njih zavisi!

avatar
Armani
Saturday, 02.01.2016
15:20

Realno je da budu 3.jer i sa tim igracima ne mogu do titule....tesko ce i napoli zadrzati prikljucak,juve je realno najjaci i bilo bi iznenadjenje da ne osvoje!

avatar
Djordje Vukicevic
Saturday, 02.01.2016
12:23

Tesko ce oni do titule, pored Juventusa i Napolija. Realnost je borba za trece mesto sa Romom.

avatar
loshmi123
Saturday, 02.01.2016
11:29

Nemaju ni promil shanse. Juve 90% napoli 10%

avatar
Edin totic
Saturday, 02.01.2016
11:15

Kakav bre plan, tako sto nikog nece da dovedu :-D

avatar
Oldboy
Saturday, 02.01.2016
13:38

Ajmo na citanje teksta opet

avatar
Oldboy
Saturday, 02.01.2016
11:05

U titulu sumnjam ali 3 mesto je imperativ