Inter sprema napad na zvezde "Bavarca" i "Svetaca"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 23.07.2017.
17:49
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava "Neroazura" sprema novac za angažovanje prvog velikog pojačanja ovog leta.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Uprkos velikim najavljivanjima, uprava Intera nije bila preterano aktivna na transfer pijaci ovog leta.

Angažovali su Milana Škrinijara (Sampdorija) i Borhu Valera (Fiorentina), a nešto ranije je kao slobodan igrač stigao i iskusni golman Danijele Padeli (Torino).

Jasno je da će do kraja prelaznog roka morati da dovedu još nekoliko kvalitetnih pojačanja, ako planiraju da se nose sa Juventusom, Romom, Milanom i Napolijem, koji su se ili znatno pojačali ili su zadržali okosnicu već uspešnog tima.

Kako prenosi "Tutomerkatoveb", Inter će pokušati da dovede vezistu minhenskog Bajerna Artura Vidala.

Ovaj 30-godišnji vezista je nedavno odbio ponudu tešku 57 miliona evra od strane "Neroazura", tako je pokazao lojalnost svom bivšem klubu Juventusu, ali mediji u Italiji veruju da bi ovaj transfer na kraju mogao da se realizuje.

Vidal

Ukoliko se ipak ne dogodi da Vidal pojača redove ekipe Lučana Spaletija, Inter će svim silama pokušati da angažuje Anhela Di Mariju iz Pari sen Žermena.

Sa Argentincem su u kontaktu već par nedelja, a sve je dobilo na težini kada se pojavila priča da bi PSŽ mogao da angažuje Nejmara i Aleksisa Sančeza, te će izvesno morati da prodaju dosta igrača, pa se veruje da bi Di Marija bio prvi na listi za odlazak iz kluba sa "Parka Prinčeva".

"Kalčomerkato" navodi i da je Valter Sabatini, tehnički koordinator Intera, u dobrim odnosima sa Di Marijinim agentom Pablom Sabagom, te bi se "Neroazuri" lako dogovorili sa "El Fideom".

Inter je za njegove usluge spreman "Svecima" da ponudi 30 miliona evra, a voljni su da u transfer uključe i Žofrina Kondogbiju.

Anhel Di marija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kloppetto
Sunday, 23.07.2017
23:30

Ovaj Inter je bedniji od Sanderlenda..

avatar
Oldboy
Sunday, 23.07.2017
18:39

Inter će sigurno dovesti bar jedno zvučno ime, što se Vidala tiče, ako hoćemo da pariramo mora neko njegovog kalibra, ali niti on želi zbog lojalnosti Juventusu niti će Karlo da ga pusti, to je i sam rekao. Di Marija je realniji, ali sasvim druga pozicija I to bi značilo zbogom Perišić I opet nismo ništa uradili. Videćemo

avatar
Al(a)din
Sunday, 23.07.2017
17:54

Vidala mozete nerozauri samo sanjati. Auuu, izvinjavam se, ni to ne mozete

avatar
berberin
Sunday, 23.07.2017
17:52

Ajmoo malo akcije