Inter se pojačava na "Old Trafordu"?

Autor: Dragan Milosavljević
četvrtak 11.06.2015.
22:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Manćini "zagrizao" za napadača Junjateda.

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Prema informacijama engleskih medija, milanski Inter bi mogao u svoje redove da dovede napadača Mančester Junajteda, Havijera Ernadeza.

Inter je spreman da plati 8 miliona evra za meksičkog napadača koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Realu.

On je zabeležio 23 nastupa i uspeo da postigne 7 golova od kojih je jedan bio zlata vredan jer je svojoj ekipi doeno prolaz u polufinale Lige šampiona. Taj gol je postigao protiv gradskog rivala Atletika.

Van Gal je već napomenuo da na Čičarita ne računa u narednoj sezoni, pa treba očekivati prodaju. Meksikanac bi da ostane u Realu, ali njima ne pada na pamet da plate otkupnu cenu koja je dogovorena prilikom pozajmice, u pitanju je preko 20 miliona evra.

Interu je neopdohan napadač kao i još par pojačanja ne bi li ravnopravnije ušao u borbu za Evropu ili možda čak titulu naredne sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Friday, 12.06.2015
11:52

Pravi dzoker igrac , udje 15-20 min i razbije ,valjalo bi da ostane u realu ali za 8 milki ne za 20 , a utd nece uzeti benzemu u zamjenu za de heu jer nije u mogucnosti da postavlja uslove...

avatar
Leyton Orient
Thursday, 11.06.2015
23:03

Mislim da bi Van Gal trebao da mu pruzi sansu ... ume dobro da se postavi ...

avatar
Nikola M.
Thursday, 11.06.2015
22:57

Ćićara nije loš igrač, ako već u Junajtedu ne računaju na njega, voleo bih da ga vidim u nekom klubu, gde će biti starter. U Junajtedu i Realu je mahom bio rezerva iliti džoker, a mislim da bi iskazao sav svoj kvalitet, negde gde bi mogao da igra redovno, u kontinuitetu. To mu je nedostajalo i u Junajtedu i u Realu, a momak je koristio svaku šansu koja mu je ukazana. Gledajući ga na ovoj pozajmici u Realu, deluje mi da je sazreo kao igrač. Mislim da je sad bolji igrač, nego što je bio pre par sezona. A ovih 8 miliona evra je jako mala suma za njega, vredi više od toga, ako ništa, barem duplo od toga.

avatar
Делија_момак
Friday, 12.06.2015
08:16

Ма лик је рођен за џокера

avatar
Thursday, 11.06.2015
22:30

Cicarito ce, gotovo sigurno, biti ''kusur'' za neki transfer, iako bih voleo da ostane. Mislim da ce biti deo Klajnovog transfera.

avatar
Mihailo Avramovic
Thursday, 11.06.2015
22:44

meni mnogo simpatican igrac borben srcan prodajte ga nama boljeo nego falcao

avatar
Friday, 12.06.2015
08:23

Havijer ima iskustva igranja u Premijer ligi. Van Gal zeli da ga otpise, a da dovede Benzemu i, recimo, Kejna. Nek' uzme Benzema kao trampu za De Heu, i zadrzi Cicarita i zavrsi posao sa napadom. Nek' se okrene stoperu, desnom beku, zadnjem veznom i golmanu.