Inter poslao ljude u Mančester zbog Darmijana

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.10.2016.
14:13
Izvor: Sportske.net

Sve smo bliže dogovoru dve strane, izgleda da sledi transfer u januaru.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pisali smo vam već, Inter želi da dovede Matea Darmijana, fudbalera koji ove sezone nije u planovima Žozea Murinja, barem što se tiče startnih 11 fudbalera.

Zbog toga su na "Old Trafordu" spremni da slušaju ponude za njega, a jedna će stići skoro sigurno od strane Intera koji je poslao ljude u Mančester kako bi se pregovori odvijali na najbolji mogući način.

Najverovatnije će Inter zahtevati pozajmicu od januara, ali uz mogućnost kupovine na kraju sezone.

De Bur je, navodno, veliki poštovalac igara ovog momka, posebno zbog činjenice da može dobro da odigra kraj obe aut linije, ali i kao štoper.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 04.10.2016
22:44

Neka ide, propali igrac u propali klub, nasla krpa zakrpu.

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 04.10.2016
17:42

Dobro jutro,ja sam ako se ne varam jos pre nekoliko nedelja napisao da je bekovska pozicija "trula daska" Intera a mislim isto i za Junajteda.Ljudi ne shvataju da je bekovska pozicija u modernom fudbalu jako vazna.Eto,pobjeda Totenhema nad Sitijem je upravo plod kvalitetne i brze igre oba beka,odbrana i napad.Ako nekud ide Darmijan drago mi je da to bude Inter,dobar igrac koji nema minutazu pod Murinjem,zasto,meni nije jasno.Ali ostaje pitanje ko bi igrao po tu levu stranu Intera,Nagatomo nije resenje za poziciju levog beka.

avatar
Freddie Ljungberg
Tuesday, 04.10.2016
14:29

Jako mi je krivo zbog svega sto se desava Interu, uvek sam ih gotivio. Od one sezone kad su osvojili LS svaka je ovako izgledala, sa puno oscilacija, mislim da je De Bur dobar trener, ali trenutno nije pravi covek za situaciju u kojoj se Inter nalazi, sto se tice Darmijana mislim da ne bi bio lose pojacanje s obzirom da su na bekovima najtanji, ali ima boljih resenja a dostupnih.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 04.10.2016
14:26

..bekovi su goruća tema! Tim igra dobro,al su bekovi katastrofa,zato svi timovi i napadaju Inter po stranama i sve akcije za gol im poticu sa lijevog ili desnog boka! Cilj De Bura je da se odrzi u vrhu do zime,a onda stizu 2 dobra beka..napokon!

avatar
Freddie Ljungberg
Tuesday, 04.10.2016
14:45

Nadam se da ce stici, sta mislis o Darmijanu jel dobro resenje? Ja sam ove sezone zadivljen Banegom i Joao Mariom, mislim da ce drugi tek da pokaze sta zna.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 04.10.2016
19:28

..Banega igra doktorski,potpunu slobodu ima u igri i vidi se da uziva a Joao Mario se jos privikava,protiv Rome los a ostale utakmice je odigrao dobro tek ce igrat onako kako se ocekuje!

avatar
izNOgud
Tuesday, 04.10.2016
16:18

Losi skroz...gubimo dosta I u napadu, Kandreva I Perisic bi uz pravu pomoc bili jos bolji. Mada Ansaldi moze bolje, da se oporavi skroz pa cemo vidjeti...Dermijan je mozda najbolje trenutno rjesenje, jer na trzistu ne vidim druge igrace koji bi dosli u Inter