Inter - Podolski je već "promašaj"?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 11.02.2015.
09:24
Izvor: Sportske.net

Manćini nezadovoljan, Nemac se nije pokazao, a na leto stiže zamena. Do kraja februara stižu štoper i napadač?

Beta/AP Photo/Claudio Giovannini/Ansa
Beta/AP Photo/Claudio Giovannini/Ansa

Povezane vesti

Lukaš Podolski je vrlo brzo izgubio mesto u startnoj postavi, kako pišu italijanski mediji Manćini je nezadovoljan i njegovim zalaganjem. Male su šanse da Nemac ostane u klubu, najverovatnije će se ekspresno vratiti u Arsenal na kraju sezone.

Prava meta, kada su napadači u pitanju je Laveci. Argentinac želi da se vrati u Italiju, a Pari Sen Žermenu bi u zamenu mogao da bude ponuđen Fredi Guarin.

No, to će se dogoditi na leto, još nije završen prelazni rok za igrače koji su bez ugovora. Antonio Kasano je i dalje slobodan, u Interu se premišljaju, a posle povrede Nagatoma traže i jednog defanzivca.

Priča se o Čigrinskom koji je raskinuo ugovor sa Šahtjorom, ali on je štoper, što bi verovatno omogućilo Manćiniju da kombinuje u odbrani i promeni formaciju. Aktuelan je i iskusni Dijego Lugano koji je takođe bez kluba.

Sinoć je raskinut ugovor sa Osvaldom, na kraju stisak ruke, nije išlo, "Džoni Dep" će danas već otputovati u Argentinu na potpis ugovora sa Bokom Juniors.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 11.02.2015
10:59

Solidan igrac i nista vise..u arsenalu je bio rezerva i kada nije u stanju da bude prvotimac u raspalom interu onda je jasno gde je i sta je.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 11.02.2015
21:13

Tacno tako,mada je za onog palasija izmislio fudbal