Inter počeo da nervira Vengera

Autor: Miloš Marković
utorak 30.12.2014.
12:29
Izvor: Sportske.net

Menadžer londonskog kluba oštro je reagovao na sve učestalije spekulacije u vezi sa transferom Lukaša Podolskog u italijanski klub.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Jedna od aktivnih transfer tema poslednjih dana svakako jeste Lukaš Podolski.

Nemac je u javnosti navodno istakao nezadovoljstvo svojom situacijom uz tvrdnju da ' ne zna šta treba da uradi da bi bio na terenu', te uz navode da će 'zahtevati da razgovara sa Vengerom'.

Ipak, nemački fudbaler se oglasio preko svog zvaničnog naloga, poručio da izjave koje cirkulišu u medijima nisu ništa više do izmišljotine. Čitava priča u vezi transfera u Inter počela je da nervira i Arsena Vengera.

Italijanski klub će navodno ponuditi pozajmicu uz kompenzaciju od 1.5 miliona evra, Francuz ovakve informacije odbacuje kao 'smešne'.

„Oni samo pričaju.“, rekao je Venger.

„Samo se priča. Podolski je fudbaler Arsenala i ja želim da on ostane. Osim toga, suština toga da ste profesionalac jeste da opravdate svoju platu i svoju ljubav prema klubu. Nadam se da će Podolski biti fudbaler Arsenala i nakon januara. Što se tiče Intera, oni su neozbiljni.“, dodao je Venger.

Menadžer Arsenala ističe da Podolski nije u fazi svoje karijere u kojoj bi odlazak na pozajmicu doneo rezultata u vidu sticanja iskustva.

„Pozajmica nije za Podolskog već za mlade igrače kojima je u tom dobu neophodno da igraju i treniraju.“, jasan je Arsen Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke