Inter - Nikad gore, ovo je plan za poslednji dan prelaznog roka!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.02.2015.
08:51
Izvor: Sportske.net

Manćini kupuje, njegov tim je osvojio 10 bodova u 10 mečeva. Voz za Ligu šampiona je pobegao, šta je plan poslednjeg dana januarske pijace?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Nerealne su bile nade da bi Inter mogao da se bori za Ligu šampiona, odnosno treće mesto. Crna Manćinijeva serija se nastavlja, u deset mečeva osvojio je isto toliko bodova, Macari koga je zamenio imao je neuporedivo bolji skor.

Mučne scene posle meča u Sasuolu, bitka Ikardija sa navijačima, Argentinac je dao gol kada je zamenio Podolskog, ali čini se da će u junu biti prodat. U stvari, moraće da ga prodaju, bez Lige šampiona je klub u "crvenom", kazna zbog finansijskog fer pleja visi nad glavom.

No, Manćini kupuje nemilice. Tačnije, dovodi igrače na pozajmicu, Inter je najaktivniji klub u prelaznom roku u Seriji A.

Stigli su Šaćiri, Podolski i Brozović koji je juče debitovao, danas se vraća nekadašnji bek Santon, a na pragu je i vezista Kristijan Ledezma.

Juče je Manćini blokirao prodaju Kuzmanovića Hamburgu, veruje u Srbina, tačnije smatra ga važnim igračem u ekipi.

Bomba poslednjeg dana bi mogao da bude Antonio Kasano. Sinoć se o tome raspravljalo u Interu, jedino pitanje je može li "Manćio" da ga drži pod kontrolom ovih šest meseci.

Kasano je zbog Macarija napustio Inter, sada te prepreke nema, videćemo hoće li se vratiti na "Meacu".

Mislili ste da je tu kraj?

Ne, poslednjeg dana pijace, "Neroazuri" ciljaju i štopera, i utakmica protiv Sasuola je pokazala koliko škripi u odbrani.

Ipak dvojica defanzivaca koji su u igri teško mogu puno toga da promene. Jedan je Brazilac Rodolfo koji će sigurno stići u klub, jedino je pitanje tajminga, da li danas ili na leto. Alternativa je Hrvat Domagoj Vida koji igra za kijevski Dinamo i vrlo rado bi kod Manćinija i zemljaka koji već nastupaju za Inter, ali Ukrajinci žele da ga daju na pozajmicu samo sa pravom obaveznog otkupa.

Sat otkucava, mada nije jasno, ukoliko dovede i ove igrače danas šta planira Manćini i da li je već počeo da pravi tim za narednu sezonu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 02.02.2015
11:03

To sto ja ne kuzim sta covjek radi najmanje je bitno ali nisam siguran da nije izgubio kompas pa da ne kuzi ni on ni uprava

avatar
INTERnacionalista
Monday, 02.02.2015
14:18

..valjalo bi da prevedes komentar!