Inter nije završio prelazni rok!

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.02.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Ako ste mislili da je zavesa pala sinoć, grešite. Inter i dalje čeka.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Inter je bio veoma aktivan ove zime, čini se da su se najviše pojačali dolaskom Podolskog i Šaćirija, stigli su još Brozović iz Dinama kao i povratnik Santon iz Njukasla.

Neki planovi su se izjalovili. Želeli su ponovo da vrate štopera Rolanda na pozajmicu iz Portoa, ali se nisu dogovorili oko formule, odnosno otkupa na kraju sezone.

Nije stigao ni Benaluan iz Atalante, kao ni Diakite koga nije želeo Manćini. Fiorentina je spustila rampu za Majku Ričardsa nakon što nije dovela Montoju iz Barselone, ali stvari nisu gotove.

Inter nije pustio Osvalda u Juventus, tražili su novac, sa druge strane igrač je odbio KPR i odlučio da ostane u Milanu, gde je praktično van tima. Ipak, prelazni rok u Argentini traje do polovine meseca, ima vremena za dogovor sa Bokom Juniors, pa bi "Džoni Dep" ipak mogao da ode.

U tom slučaju, Inter će razmišljati o Antoniju Kasanu. Naime "Fantantonio" je slobodan igrač, ima vremena da potpiše do kraja februara, pa ako se bude otvorilo mesto, mogao bi da završi u Interu.

Sampdorija nije želela da ga angažuje, a klub iz njegovog rodnog grada, Bari, nema dovoljno novca kako bi isplatio makar deo plate koju je Fantantonio imao u Parmi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 03.02.2015
11:23

Ako je verovati inostranim medijima Mancini je rekao da ne zeli Kasana, a i sta ce mu verujem da bi sedeo na klupi