Inter kupuje u Minhenu

Autor: Đorđe Đokić
petak 29.08.2014.
12:41
Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje Intera bi mogao da bude vezista Bajerna Šaćiri. Neroazuri poslali ponudu, još uvek nisu blizu onog što Bajern traži.

Beta/AP Photo/Dolores Ochoa
Beta/AP Photo/Dolores Ochoa

Povezane vesti

Inter je i dalje u potrazi za pojačanjima koja bi mogla da pomognu klubu da bude konkurentan Juventusu, Romi i Napoliju kao favoritima za vrh tabele.

Posle loše sezone, Neroazuri žele da poprave sve linije tima, neka pojačanja su stigla ali još traže igrače.

Jedna od meta je i Šaćiri, vezista Bajerna iz Minhena za koga će teško biti previše mesta u nemačkom gigantu naredne sezone. Problem je naravno novac, Šaćiri želi da ide, Inter mu je prihvatljiva opcija, ali Bajern ne želi jeftino da proda igrača.

Inter bi prvo Šaćirija na pozajmicu, pa da ga kupe naredne godine. Nude premalo, misli Bajern. Prva ponuda Intera je 2 miliona evra za sezonu, a zatim da mogu da ga otkupe za 16 miliona. Bajern traži 6 miliona za prvu godinu i 25 miliona za otkup što je previše za Italijane u ovom trenutku.

Veruje se ipak da Bajern čeka još ponuda i da bi cena mogla da bude snižena ukoliko se ne pojave novi interesenti.

Za Šaćirija je bio zainteresovan Liverpul, ali su oni odustali od ovog igrača pošto je ta pozicija dobro pokrivena u Rodžersovom timu. Za sada nema novih klubova koji bi mogli da se uključe u trku sa Interom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke