Inter 'kaparisao' prvo letnje pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.02.2016.
11:03
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana nakon završetka zimskog prelaznog roka "Neroazuri" su kaparisali prvo pojačanje koje bi na "Meacu" trebalo da stigne u junu.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Ugledni italijanski list "Doriere delo Sport" prenosi da je Inter kaparisao veznog fudbalera Sampdorije i da će Roberto Sorijano biti prvo pojačanje "Neroazura" narednog leta.

Pomenuti izvor prenosi da je direktor Intera Pjero Ausiljo za vikend uživo pratio duel Rome i Sampdorije, te da je nakon utakmice podsetio predsednika "Dorjana" Masima Ferera na to da je Sorijano kaparisan.

Na "Đuzepe Meaci" planiraju rekonstrukciju veznog reda o čemu svedoči i transfer Fredija Guarina, a postoji želja da se na leto angažuje i Ever Banega.

Što se tiče Roberta Sorijana, vezista Sampdorije u ugovoru ima otkupnu kaluzulu koja iznosi 15 miliona evra, ali će Inter pokušati da smanji cenu nuđenjem Doda i golmana Jonuta Radua.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 09.02.2016
12:44

tolike pare za fudbalera koga je sredina Vojvodine vrtela i nije znao gde se nalazi, smesno pa nema gde, zato je Inter tu gde je, u blatu i mulju svojih promasenih investicija...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Tuesday, 09.02.2016
12:06

DORIERE DELO SPORT