Inter dovodi tinejdžera iz Francuske?

Autor: Boban Filipović
nedelja 23.07.2017.
15:40
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji pišu da su 'Neroazuri' na dobrom putu da angažuju talentovanog napadača Kaena.

Povezane vesti

'Premium Sport' ima saznanja da Inter provodi kraju posao oko transfera Jana Karamoa.

Sa ovim 19-godišnjim mladićem su već dogovoreni uslovi, ostalo je još samo da uprava 'Neroazura' pronađe zajednički jezik sa Kaenom.

Pomenuti izvor navodi da bi 10 miliona evra bila kojom bi Francuzi bili zadovoljni.

Karamo je prošle sezone odigrao 35 utakmica u Ligi 1 i postigao pet golova.

Rođen je u Obali Slonovače, ali se sa osam godina doselio u Francusku, vremenom dobio državljanstvo i prošao sve mlađe selekcije 'Trikolora'. Ovog leta je igrao za U21 reprezentaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Sunday, 23.07.2017
18:49

ne znam zbog cega bi to radili, al ajd

avatar
No ®ules
Sunday, 23.07.2017
17:46

2010-te i nesto ranije kada smo imali šampionski tim ovakva pojacanja su nam bila potrebna. Sada kada nemamo tim, niti kolektiv, mi umesto proverenih kupujemo mlade neafirmisane igrace, a znamo da je Calcio 'surov' prema novajlijama.. Nisam protiv, ali realnost je da nemamo strategiju. 🤔

avatar
Los Vikingos
Sunday, 23.07.2017
16:10

Mislim da Inter treba da se ugleda na Milana, nikako nisam optimistican sto se njihovih transfera tice. Imaju neku solidnu ekipu, ali ako im Perisic ode, ne znam sta ce biti sa njima. Mada cini mi se kao da nema tu ambicija kao njihov gradski rival.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 23.07.2017
17:53

..ovo sto Milam radi ovog ljeta Inter je radio proslog,doduse Inter je potrosio 170 miliona al na upola manje igraca,al tu se nasao De Bur da se posvadja i susenduje pola tima...kasnije kad je Pioli dosao vec je bilo kasno! Poenta je da Inter ima 'djelove' i da im treba samo dobar 'mehanicar' da to sve sastavi!

avatar
Los Vikingos
Sunday, 23.07.2017
22:32

Ali ta pojacanja se nisu bas nesto pokazala, realno.nBanega je otisao recimo odmah posle samo jedne sezone, bez obzira sto je dosao besplatno. Ali sve ovo do sada govori da uprava ne radi posao kako treba. Milan je doveo pojacanja po super cenama buduci da su danasnje cene i tek kako otisle visoko. Osim Bonucija i Silve za koje su morali da se isprse i tek kako.